Απίστευτο ξεκίνημα στην «Τούμπα»: Τέσσερα γκολ σε 12 λεπτά

Ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό στον πρώτο μεταξύ των δυο ομάδων ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και τα πρώτα λεπτά του σπουδαίου ντέρμπι ήταν απολαυστικά και πέραν κάθε προσδοκίας.

Τέσσερα γκολ σημειώθηκαν στα πρώτα δώδεκα λεπτά με τους ερυθρόλευκους να προηγούνται 0-2 και τον Δικέφαλο να ισοφαρίζει σε 2-2. Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ μόλις τρία λεπτά μετά από την έναρξη του ματς.

Ο Βαλμπουενά έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Χασάν έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, έδιωξε ο Πασχαλάκης, αλλά ο Αιγύπτιος πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο VAR και ο ΑVAR είδαν τη φάση  προκειμένου να διαπιστώσουν αν ήταν εκτεθειμένος ο Βαλμπουενά και το τέρμα του Χασάν μέτρησε.

Ύστερα από πέντε λεπτά, στο όγδοο, η ομάδα του Πειραιά έκανε το 0-2. Ο Βαλμπουενά πέρασε στον Τσιμίκα, αυτός έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Γκιλιέρμε με κεφαλιά ψαράκι στο δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Μάλιστα στην προσπάθειά του ο Καντουρί να διώξει, βρήκε στο κεφάλι τον Βραζιλιάνο χαφ του Ολυμπιακού.

Ο ΠΑΟΚ απάντησε στο 10ο λεπτό και μείωσε σε 1-2.  Ο Γιαννούλης έκανε το γύρισμα από αριστερά. Ο Άκπομ δεν κατάφερε να μπει στην πορεία της μπάλας. Ο Σισέ στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε τη μπάλα πάνω στον Σεμέδο. Τελικά ο Πέλκας επωφελήθηκε από την αναμπουμπούλα και με κοντινό πλασέ σκόραρε.

Το τέταρτο γκολ ήλθε στο 12ο λεπτό για το 2-2. Ο Γιόσιπ Μίσιτς με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κώστα Τζολάκη.

Πηγή: Sport24.gr

Δειτε Επισης

Φαβορί ο Σλοτ για να διαδεχθεί τον Κλοπ στην τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ
Τερματοφύλακας στο Ιράν τιμωρήθηκε γιατί αγκάλιασε γυναίκα οπαδό σε ποδοσφαιρικό γήπεδο
Απάντησε για τον πολυσυζητημένο πανηγυρισμό του μπροστά στους παίκτες της Κόβεντρι ο Άντονι
Αφήνει τη Nike για να ξανασυνεργαστεί με την Adidas η Λίβερπουλ
Τα είπε με τη Γουέστ Χαμ ο Αμορίμ και έχει πολλά να σκεφτεί
ΒΙΝΤΕΟ:¨Ξέσπασε σε κλάματα ο Μαρτίνες-«Δουλέψαμε σκληρά, μας αξίζει αυτή η χαρά»
Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Ανάσα για τους προπονητές ενόψει του Euro-Εγκρίθηκε το αίτημα των 26 ποδοσφαιριστών
Πέρασαν επτά χρόνια από το clasico του Μέσι και ο iconic πανηγυρισμός με τη φανέλα στο «Μπερναμπέου»
Μπέλιγχαμ: Θέλω πρωτάθλημα, Champions League με τη Ρεάλ και Euro με την Αγγλία