Ο Μπάγεβιτς κάλεσε τον Σαμπανάτζοβιτς στην Εθνική Βοσνίας

Ο νεαρός μέσος της ΑΕΚ, Άνελ Σαμπανάτζοβιτς βρίσκεται μέσα στα 29 ονόματα που κάλεσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στην Εθνική ομάδα της Βοσνίας.

Η Εθνική Βοσνίας διεκδικεί την πρόκρισή της στα τελικά του Euro, αντιμετωπίζοντας αρχικά τη Βόρειο Ιρλανδία εντός έδρας στις 26 Μαρτίου, ενώ αν προκριθεί θα κοντραριστεί με τον νικητή του Σλοβακία - Ιρλανδία στις 31 Μαρτίου.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς που βρίσκεται πλέον στην τεχνική ηγεσία της Βοσνίας μπορεί να μην είχε τη δυνατότητα να καλέσει τον Όγκνιεν Βράνιες, έπειτα από την άρνηση του στόπερ της ΑΕΚ να επιστρέψει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, ωστόσο κάλεσε στην Εθνική ανδρών της Βοσνίας τον Άνελ Σαμπανάτζοβιτς.

Ο 20χρονος μέσος της ΑΕΚ βρίσκεται ανάμεσα στα 29 ονόματα που κάλεσε ο Μπάγεβιτς στη Βοσνία για τους αγώνες του Μαρτίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα ο Άνελ είχε λάβει κλήσεις για την Εθνική Ελπίδων της Βοσνίας.

«Μας περιμένει ένα σημαντικό παιχνίδι (σ.σ. απέναντι στη Βόρειο Ιρλανδία) και αποφασίσαμε να καλέσουμε περισσότερους ποδοσφαιριστές καθώς ήδη έχουμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα τραυματισμών. Ελπίζουμε πως όλοι αυτοί που βρίσκονται στην αποστολή θα έρθουν υγιείς και έτοιμοι στις 23 Μαρτίου. Δεν πρέπει να επηρεαστούμε από τις νίκες μας στο Nations League. Το ματς που έχουμε μπροστά μας είναι εντελώς διαφορετικό και η Βόρειος Ιρλανδία είναι μια καλή ομάδα που μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα. Ωστόσο έχουμε μεγάλη φιλοδοξία να προκριθούμε στο Euro», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μπάγεβιτς.

Δειτε Επισης

Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη
Λουτσέσκου: Ποιητής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντέλιας
Η διαφωνία του Πουρσαϊτίδη με τον Τιμούρ, ο Ιβάν και η Εθνική Ελλάδος
Δύσκολα επιβιώνει στην Εθνική Ελλάδος ο Πογέτ-Φαβορί για να τον αντικαταστήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς
BINTEO: Χιλιάδες Γεωργιανοί στους δρόμους της Τιφλίδας μετά την ιστορική πρόκριση
Πογέτ: Είμαστε συντετριμμένοι, δεν είναι η στιγμή να μιλήσω για το μέλλον
BINTEO: Λύγισε στα πέναλτι η Ελλάδα και έσβησε το όνειρο για το Euro
Ένταση στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου στο Γεωργία-Ελλάδα, αποβλήθηκαν Τζαβέλλας και Λόρια
«Ενδιαφέρον από μεγάλη ομάδα της Ελλάδας για τον Πίττα»