Το κυπριακό μήνυμα σε Ολυμπιακό με... φόντο τον Πιέρο

Στα 95 γενέθλια του Ολυμπιακού Πειραιώς και τις σχέσεις των ερυθρολεύκων με τον ΑΠΟΕΛ αναφέρεται δημοσίευμα της ελληνικής ιστοσελίδας sdna.gr

Όπως σημειώνεται, οι σχέσεις των δύο ομάδων διαταράχθηκαν όταν οι γαλαζοκίτρινοι πώλησαν τον Πιέρο Σωτηρίου στην Κοπεγχάγη και όχι στην Πειραιώτικη ομάδα, η οποία επιθυμούσε την απόκτηση του Κύπριου φορ.

Αναλυτικά:

Ιδιαίτερη μέρα η Τρίτη (10/3) για τον Ολυμπιακό. Η πειραϊκή ομάδα είχε τα γενέθλια της συμπληρώνοντας 95 χρόνια ζωής.

Κι ένα από τα ευχετήρια μηνύματα που έφτασαν στον Πειραιά, είχε πηγή προέλευσης – σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA- την Κύπρο και έφερε την υπογραφή του ΑΠΟΕΛ!

Το συγκεκριμένο ευχετήριο μήνυμα, δεν είναι σαν όλα τα άλλα και εμπεριέχει ξεχωριστό «ειδικό βάρος».

Βλέπετε, οι σχέσεις Ολυμπιακού – ΑΠΟΕΛ διαταράχθηκαν σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια και...τσαλακώθηκαν άσχημα.

Κι αυτό ήταν κάτι που συνέβη από την στιγμή που την άνοιξη του 2017, ο κυπριακός σύλλογος αποφάσισε να πουλήσει τον Πιέρο Σωτηρίου στην Κοπεγχάγη και όχι στον Ολυμπιακό που ενδιαφερόταν σφοδρά για την απόκτησή του.  

Σύμφωνα με τον αστικό μύθο τα παιδιά του Πειραιά είχαν τότε έτοιμη και σιδερωμένη τη φανέλα του Κύπριου επιθετικού στου Ρέντη κι έμειναν «παγωτό» στο άκουσμα του μεταγραφικού deal με την Κοπεγχάγη.

Ολυμπιακός και ΑΠΟΕΛ φέρεται να΄χαν συμφωνήσει προφορικά στα 2 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του Σωτηρίου στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι συνεργάτες του είχαν να λένε στις ιδιαίτερες συζητήσεις τους, πως ο ΑΠΟΕΛ αθέτησε την μεταξύ τους προφορική συμφωνία για την μεταπήδηση του Σωτηρίου στον Ολυμπιακό και ήταν πυρ και μία με τους ανθρώπους της κυπριακής ομάδας, κόβοντας έκτοτε κάθε δίαυλο επικοινωνίας μαζί τους.  

«Στον Ολυμπιακό έχουν πικραθεί λιγάκι λόγω του Πιέρου. Η πρόκληση και η προσφορά από την Κοπεγχάγη ήταν αρκετά μεγάλη για να μπορέσουμε να την αρνηθούμε ή να σκεφτούμε άλλη λύση. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με κανέναν», ανέφερε πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, σε συνέντευξη που έδωσε λίγο μετά την μεταγραφή του Σωτηρίου στην ομάδα της Δανίας.

Γι΄αυτό και στην προκειμένη περίπτωση το ευχετήριο μήνυμα του κυπριακού συλλόγου στον Ολυμπιακό με αφορμή την επέτειο των γενεθλίων των "ερυθρόλευκων" δεν περνάει στα…ψιλά κι έχει ξεχωριστή σημασία.

Μένει να φανεί αν μπορεί κιόλας να αποτελέσει το έναυσμα, ούτως ώστε να κλείσουν οι παλιές πληγές και να αποκατασταθούν οι σχέσεις των δύο κλαμπ.

Ο χρόνος, θα δείξει.

Δειτε Επισης

Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ