Κράτησε ανοικτή την πόρτα της πρόκρισης κόντρα στη Γουλβς ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός της Ευρώπης είναι εδώ. Αν κι έπαιζε χωρίς τη δύναμη του κόσμου του, αν και έμεινε από το 28' με δέκα (αποβολή Σεμέντο), αν και ισοφαρίστηκε (1-1 με Γουλβς) από ένα... παιχνίδι της τύχης, παραμένει για τα καλά στο... κόλπο με οδηγό και το Emirates! Όποτε κι αν γίνει αυτή η ρεβάνς... 

Οι ερυθρόλευκοι είχαν την κατοχή από τα πρώτα λεπτά χωρίς όμως να καταφέρουν να απειλήσουν. Μετά το πρώτο τέταρτο η Γουλβς ισορρόπησε το ματς χωρίς όμως να μπορεί να δημιουργήσει κάτι αξιόλογο. Στο 28' όμως η αγγλική ομάδα έφυγε στην κόντρα, ο Ζότα πέρασε τον Σεμέντο και ανατράπηκε πάνω στη γραμμή της μεγάλης περιοχής. Ο διαιτητής έδωσε το φάουλ και απέβαλε σωστά τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού. Παρότι με παίκτη παραπάνω η Γουλβς δεν κατάφερε να κυριαρχήσει και το ημίχρονο βγήκε χωρίς να έχει σημειωθεί ούτε μια ευκαιρία.

Ίδια γεύση και στην επανάληψη μέχρι το 54' όταν ο Γκιλιέρμε μπήκε μέσα στην περιοχή και έκοψε για τον Ελ Αραμπί που προς κενής εστίας δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Η Γουλβς προσπάθησε να αντιδράσει και στο 59' είχε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία όταν ο Χιμένες βρέθηκε απέναντι στον Σα και έστειλε την μπάλα στο πρόσωπο του. Λίγο μετά το σουτ του Νέβες έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Στο 67' όμως ήρθε η ισοφάριση. Η Γουλβς κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή και ο Μοουτίνιο το εκτέλεσε με πάσα για τον Νέτο, αυτός σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Μπουχαλάκη και κατέληξε στα δίχτυα.

Η κεφαλιά του Νέβες στο 73' δεν προβλημάτισε τον Σα που μπλόκαρε άνετα όπως συνέβη και με το σουτ του Νέβες στο 80'. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χιμένες δοκίμασε το πόδι του με την μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι.

ΟΣΦΠ: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Μασούρας (33'Σισέ), Βαλμπουενά (84'Γκασπάρ), Ελ Αραμπί (74'Φορτούνης).

ΓΟΥΛΒΣ: Ρουί Πατρίσιο, Σαΐς, Κοαντί, Μπόλι, Βινάγκρε (79'Ποντένσε), Ντόχερτι, Νέβες, Μοουτίνιο (85'Ντενκτόνκερ), Ζότα, Τραορέ, Χιμένες

Πηγή: Gazzeta.gr

Δειτε Επισης

Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά
Τα τρομερά μωρά του Ολυμπιακού στην κορυφή της Ευρώπης-Νίκησαν τη Μίλαν και έγραψαν ιστορία
Απίστευτο και όμως αληθινό-Η Μπασακσεχίρ έστησε προτομή στον Πέλκα στα social media (pic)
Σειρήνες από Πορτογαλία για Κωνσταντίνο Τζολάκη
O Oλυμπιακός Πειραιώς διεκδικεί το Youth League απέναντι στη Μίλαν
ΑΕΚ-Ομόνοια με σούπερ προσφορά στην In2Bet – Ποια θα μείνει ζωντανή στη μάχη του τίτλου;
Πώς έφτασε στον υποβιβασμό ο ΠΑΣ Γιάννενα και η επόμενη ημέρα
Ντέρμπι με ευρωπαϊκό αέρα στο Φάληρο–Εκτός έδρας δοκιμασίες για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό
Εκτέλεσε την Πόρτο και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την ευρω-κούπα η Μίλαν