Δευτέρα, 13 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Σύντομα το ραντεβού Ολυμπιακού-Μαρτίνς για ανανέωση

  14/03/2020 12:17
Σύντομα το ραντεβού Ολυμπιακού-Μαρτίνς για ανανέωση

Σύντομα το ραντεβού Ολυμπιακού-Μαρτίνς για ανανέωση

  14/03/2020 12:17
Η εξαιρετική πορεία που έχει πραγματοποιήσει φέτος σε Ελλάδα και Ευρώπη ο Ολυμπιακός, έχει εκτοξεύσει στα ύψη τις μετοχές του Πέδρο Μαρτίνς για την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, έχει δημιουργήσει μία ομάδα που παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και έχει φέρει πολύ καλά αποτελέσματα και είναι δεδομένο πως στην ΠΑΕ, θέλουν να του ανανεώσουν το συμβόλαιο που λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Ήδη έχουν γίνει κάποιες πρώτες επαφές σε καλό κλίμα, όμως τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν προσεχώς. Σε συνάντηση που θα έχουν σύντομα ο Βαγγέλης Μαρινάκης (σ.σ. αναρρώνει από τον κορωνοϊό) με τον κόουτς των επιτυχιών.

Υπάρχει κοινή θέληση για συνέχιση της συνεργασίας, όμως μέχρι να μπουν οι υπογραφές, δε μπορεί να αποκλειστεί τίποτα. Για την ώρα, ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του, περιμένουν τις εξελίξεις στο θέμα του κορωνοϊού, για να αποφασίσουν πως και αν θα συνεχιστούν οι προπονήσεις. Βρίσκονται μάλιστα σε διαρκές επαφές με τους γιατρούς, για να εξασφαλιστούν οι καλύτερες και πιο ασφαλείς συνθήκες διεξαγωγής τους.

Τα νεότερα για την παραμονή ή όχι του προπονητή και τη νέα σεζόν πάντως, αναμένεται να μην αργήσουν πολύ.
 
Πηγή:sport-fm.gr
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας