Δευτέρα, 13 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Επίσημα μέχρι το 2023 ο Πούγγουρας στον Παναθηναϊκό

  29/06/2020 13:41
 Επίσημα μέχρι το 2023 ο Πούγγουρας στον Παναθηναϊκό

Επίσημα μέχρι το 2023 ο Πούγγουρας στον Παναθηναϊκό

  29/06/2020 13:41

Ο εκ των πιο βελτιωμένων ποδοσφαιριστών της ομάδας την τελευταία χρονιά, θα συνεχίσει να προσφέρει στην άμυνα των «πράσινων» για τα επόμενα τρία χρόνια, όντας ακόμα ένας που ανανέωσε το συμβόλαιό του με το κλαμπ μετά τους Χατζηγιοβάνη, Διούδη, Μπουζούκη και Κουρμπέλη.

Ανήκει στο «τριφύλλι» από το 2018, έχει καταγράψει 47 συμμετοχές και με την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας του με τον σύλλογο, ανέφερε:

«Από την πρώτη στιγμή που ήρθα κατάλαβα πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός. Όλοι γύρω από την ομάδα μου φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Πέρυσι ήταν μια χρονιά προσαρμογής, διεκδικούσα θέση στην ενδεκάδα, άλλοτε έπαιζα άλλοτε όχι. Εφέτος ήταν μια εντελώς διαφορετική χρονιά. Είχα την εμπιστοσύνη του προπονητή από την αρχή και σε συνεργασία με το πολύ καλό κλίμα που έχουμε στα αποδυτήρια, ήταν τα στοιχεία που με βοήθησαν να αποδώσω όσο καλύτερα μπορώ.

Είναι μεγάλη τιμή να αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό και που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τα επόμενα τρία χρόνια.

Σίγουρα ένας στόχος μου από εδώ και πέρα είναι η συμμετοχή στην εθνική ομάδα αλλά σαν πρώτο στόχο και πιο σημαντικό είναι να έχω την υγεία μου, να συνεχίζομαι αγωνίζομαι βασικός στον Παναθηναϊκό και από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που με βοήθησε όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης τον κ. Δώνη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε εφέτος και όλους τους ανθρώπους γύρω από την ομάδα. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη τους». 

Πηγή: gazzetta.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας