Νέα γκέλα της Ξάνθης, άφησε βαθμούς στη Λαμία

Η Ξάνθη καιγόταν για βαθμούς, η Λαμία ήταν αδιάφορη βαθμολογικά αλλά τελικά το κίνητρο δεν ήταν αρκετό για την ακριτική ομάδα που κόλλησε στο 0-0 χάνοντας την ευκαιρία να αποσπαστεί περισσότερο (βρίσκεται στο +1) από τον Πανιώνιο που την ίδια στιγμή έπαιρνε πολύτιμη ισοπαλία στη Λάρισα (0-0).

Το παιχνίδι, που διεξήχθη με δύο ημέρες καθυστέρηση διότι παίκτης της Ξάνθης βρέθηκε θετικός σε κορονοϊό (επί 48 ώρες οι συμπαίκτες τέθηκαν σε απομόνωση και υποβλήθηκαν σε τεστ που βγήκαν αρνητικά), ήταν κάκιστο. Και παρά την εδαφική υπεροχή των φιλοξενούμενων, δεν βρέθηκε κι ο τρόπος για να επιτευχθεί το χρυσό γκολ. 

Μάλιστα οι Ακρίτες δεν τα κατάφεραν μολονότι βρέθηκαν νωρίς νωρίς να παίζουν και με παίκτη περισσότερο λόγω αποβολής του Βλαχομήτρου, ο οποίος μέσα σε τέσσερα λεπτά (25΄ – 29΄) κατάφερε να τιμωρηθεί με δύο κίτρινες κάρτες και να αφήσει τους γηπεδούχους με 10 παίκτες. Κάτι όμως που δεν άλλαξε και την ιστορία του αγώνα.

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Επασί, Βάντερσον, Σκόνδρας, Τζανετόπουλος, Βύντρα, Ρόμανιτς, Μπεχαράνο, Μπουλούλης (89΄Πλιάτσικας), Καραμάνος (81΄Ασίγκμπα), Βλαχομήτρος, Σάλιακας (58΄Βασιλόγιαννης).

ΞΑΝΘΗ (Νίκος Καραγεωργίου): Αμπάντ, Ντε Αμορίμ, Κοβάτσεβιτς (46΄Γκαργκαλατζίδης) , Στάρτζεον (62΄Τζουρίτσκοβιτς), Φοσέ (62΄Φοσέ), Μουλέν, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Τερκί (88΄Φασίδης), Καρασαλίδης (77΄Σόσα), Κασάδο.

Πηγή: Έθνος

Δειτε Επισης

Το μήνυμα του ΠΑΟΚ για το θάνατο του 15χρονου-«Η μνήμη του θα μείνει ζωντανή»
Επιστρέφει στους πάγκους ο Μανόλο Χιμένεθ-Συμφωνία με ομάδα της Παραγουάης
Αρχίζουν οι μάχες για την παραμονή στην Ελλάδα
Αναβλήθηκε το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
«Ελπίζω να βρεθούμε στον τελικό με ΠΑΟΚ, στόχος του Μαρινάκη η ευρωπαϊκή καταξίωση του Ολυμπιακού»
Το προφίλ της αντιπάλου του Ολυμπιακού, Φενέρμπαχτσε
Το προφίλ της Κλαμπ Μπριζ-Έμεινε πίσω εγχώρια αλλά... δεν χαρίζεται στην Ευρώπη
Με Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός, με Μπριζ ο ΠΑΟΚ-Tα ζευγάρια των προημιτελικών του Conference
Τι έκανες ρε Κουλιεράκη; Τον ξεχώρισε η UEFA, ματς καριέρας από τον αμυντικό του ΠΑΟΚ
Σενάρια για Αλμέιδα τέλος-Νέος προπονητής της Λάτσιο ο Τούντορ