Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ για τις αθεώρητες κάρτες υγείας των παικτών

  16/07/2020 08:51
Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ για τις αθεώρητες κάρτες υγείας των παικτών

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ για τις αθεώρητες κάρτες υγείας των παικτών

  16/07/2020 08:51

Οι κάρτες υγείας 12 ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ που δεν ανανεώθηκαν δημιουργούν, όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, τεράστιο εσωτερικό πρόβλημα στην Τούμπα. Το γεγονός ότι  δεν ανανεώθηκε η θεώρηση τους όπως όφειλε να γίνει στις 30/6 και ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να χάσει το παιχνίδι με την ΑΕΚ αν η Ένωση προχωρήσει σε ένσταση, φέρνει τριγμούς στο οικοδόμημα του Δικεφάλου, όποιες και αν είναι από εδώ και πέρα οι συνέπειες.

Το σίγουρο είναι ότι αναμένονται εξελίξεις και μάλιστα σοβαρές που θα δρομολογηθούν άμεσα καθώς οι ευθύνες που αφορούν όσους ασχολούνται με το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου είναι μεγάλες. Το θέμα είναι πλέον από που θα ξεκινήσει και μέχρι που θα φτάσει η απόδοση ευθυνών για ένα ζήτημα που αν μην τι άλλο εκθέτει συνολικά τα διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πρόβλημα με τα δελτία υγείας του ΠΑΟΚ και στο βάθος… ένσταση από την ΑΕΚ

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα αποδοθούν ευθύνες προς αυτούς που παρέλειψαν να ανανεώσουν την θεώρηση των καρτών υγείας των ποδοσφαιριστών ΠΑΟΚ, αλλά και σε αυτούς που έπρεπε να ελέγξουν ότι θα έπρεπε να γίνουν τα απαραίτητα, ώστε να μην εκτεθεί ίσως και ανεπανόρθωτα η προσπάθεια που κάνουν εντός αγωνιστικών χώρων οι παίκτες.

Και το γεγονός ότι το πρόβλημα προϋπήρχε και σε προηγούμενα παιχνίδια απλά μεγιστοποιεί ακόμη περισσότερο τις ευθύνες που αναλογούν σε όλους αυτούς.

Πηγή: sport24.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας