Ο ΠΑΟΚ και το ενδιαφέρον για ʼντε Τσόριτς (pics)

Δημοσίευμα στην Ιταλία αναφέρεται στο ενδιαφέρον που έχει δείξει ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση του 23χρονου Κροάτη μεσοεπιθετικού της Ρόμα, Άντε Τσόριτς.

Η περίπτωση του Κροάτη επιτελικού μέσου, Άντε Τσόριτς, ο οποίος ανήκει στη Ρόμα και τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στην ισπανική Αλμερία, έχει πέσει στο τραπέζι για τον ΠΑΟΚ.

Η ισπανική ομάδα ενημέρωσε, ήδη, τον πατέρα-μάνατζερ του διεθνή ποδοσφαιριστή, Μιλένκο Τσόριτς, ότι δεν πρόκειται να καλύψει το ποσό της ρήτρας (6.000.000 ευρώ) για την απόκτηση του,

Παράλληλα οι «τζιαλορόσι» έχουν ενημερώσει τον πρώην άσο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ότι δεν υπολογίζεται στα πλάνα της νέας σεζόν και θα πρέπει να βρει μια νέα ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Τσόριτς έχει για ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο με τη Ρόμα και θα αγωνιστεί με την Αλμερία στον αγώνα των πλέι οφ ανόδου κόντρα στην Χιρόνα προτού επιστρέψει τυπικά και πάλι στο δυναμικό της ιταλικής ομάδας.

«Ο Τσόριτς έχει πολλές προτάσεις, συμπεριλαμβανομένου και από την Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ πράγματι ενδιαφέρεται για τον Κροάτη», έγραψε ο Τζον Σολάνο, συντάκτης της ιστοσελίδας «romapress.net».

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Aυτός είναι ο Νασιμέντο που έρχεται για τους ερυθρόλευκους-Ένας... εγκέφαλος τσέπης
Εξελίξεις με Βαγιαννίδη και Σπόρτινγκ στις αρχές Αυγούστου-Tι εκτιμούν οι Πορτογάλοι
«Ανοιχτή η υπόθεση του Κωνσταντέλια»
Θέλει να κάνει κίνηση-ματ με τον Ιβάνουσετς ο ΠΑΟΚ
Τρομερή ατάκα του Καρεμπέ στη βράβευση του Ροντινέι-«Φυσιολογικά θα έλεγε πολύ κουρασμένος»
Οι ημερομηνίες όλων των ντέρμπι της νέας σεζόν στη Super League
Αυτό είναι το πλήρες πρόγραμμα της νέας σεζόν στη Stoiximan Super League
Αυτά τα παιχνίδια θα δώσουν κεκλεισμένων οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΟΦΗ
Ο Γιένσεν πάτησε Θεσσαλονίκη για τoν Άρη
Στο μικροσκόπιο του Ολυμπιακού Ντε Φρούτος, Λομπάτο και Καλατράβα