Πέμπτη, 6 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Στάζουν μέλι για τους Κύπριους επενδυτές στη Δράμα-Είδε τις εγκαταστάσεις ο Άκης

  29/07/2020 15:06
Στάζουν μέλι για τους Κύπριους επενδυτές στη Δράμα-Είδε τις εγκαταστάσεις ο Άκης

Στάζουν μέλι για τους Κύπριους επενδυτές στη Δράμα-Είδε τις εγκαταστάσεις ο Άκης

  29/07/2020 15:06
Με τα καλύτερα λόγια μιλούν τοπικά μέσα ενημέρωσης στη Δράμα, για τους Κύπριους επενδυτές που θα αναλάβουν την διοίκηση των «μαυραετών».
 
Σε ρεπορτάζ της ιστοσελίδας sportstonoto.gr, αναφέρεται πως γεμάτο ήταν το Σαββατοκύριακο για τον εκπρόσωπο των επενδυτών που ενδιαφέρονται για την ΠΑΕ Δόξα Δράμας. Αφού νωρίτερα μίλησε με το διοικητικό προσωπικό και αυτούς που εμπλέκονται γύρω από το αγωνιστικό μέρος, στη συνέχεια σειρά είχαν οι ποδοσφαιριστές.
 
Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ,  έγινε μια επαφή με στόχο την πρώτη γνωριμία και την ανίχνευση των προθέσεων των παικτών, σε ότι αφορά την διάθεση τους να παραμείνουν στην ομάδα της Δράμας και τις οικονομικές απαιτήσεις τους.
 
Παραμένει η ευχάριστη εντύπωση των σημερινών διοικούντων της ΠΑΕ Δόξα Δράμας, για τον τρόπο με τον οποίο κινείται ο εκπρόσωπος των νέων επενδυτών, ο οποίος με πολύ χαμηλό προφίλ και απόλυτα επαγγελματική σκέψη εξετάζει όλα τα θέματα της ομάδας, σε ότι έχει να κάνει με την οργάνωση του αγωνιστικού και του διοικητικού κομματιού.
 
Το πλάνο όπως λέγεται είναι τριετίας και περιλαμβάνει προφανώς αξιοποίηση των ακαδημιών του συλλόγου. Γεγονός που αυτόματα σημαίνει ότι ο πήχης μπαίνει χαμηλά και πάνε στη λογική του «βήμα-βήμα προχωράμε».
 
Βέβαια, αυτή η πρώτη αίσθηση σε ένα περιβάλλον όπου πολύ λίγα έχουν ξεκαθαρίσει και θα μπορούσε να ακολουθήσει κάλλιστα μια ανατροπή, με την παρουσίαση των ίδιων των επενδυτών, όταν αυτό αποφασιστεί να γίνει.
 
Προς το παρόν αυτό που φέρεται να υπάρχει στο πλάνο είναι να ολοκληρωθεί το διαδικαστικό κομμάτι της μεταφοράς της ιδιοκτησίας και στη συνέχεια, αφού γίνει η προβλεπόμενη γενική συνέλευση των μετόχων να ολοκληρωθεί η παρουσίαση των επενδυτών μέσα από μία συνέντευξη Τύπου.
 
Σε ότι αφορά το θέμα του προπονητή, θεωρείται δεδομένο ότι για άλλη μια φορά ο Κώστας Βασιλακάκης έχοντας κάνει ένα πετυχημένο πέρασμα από την ομάδα, όπως τις περισσότερες φορές, σε μια δύσκολη ώρα, θα τεθεί εκτός και την θέση του θα πάρει ο 45χρονος Κύπριος πρώην διεθνής αμυντικός ο οποίος ήταν αυτές τις μέρες στη Δράμα συνοδεύοντας τον εκπρόσωπο των επενδυτών.
 

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, αυτός είναι ο πρώην αμυντικός της Ομόνοιας Άκης Ιωακείμ.
Όπως αναφέρεται, ο κ. Ιωακείμ επισκέφτηκε όλους τους χώρους του γηπέδου, καθώς και τις εγκαταστάσεις στο Νικοτσάρα και πλέον έχει ολοκληρωμένη εικόνα για τους χώρους στους οποίους θα δουλέψει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας