Τρίτη, 24 Νοεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Θρήνος στη Χαλκιδική: Έφυγε από τη ζωή 20χρονος ποδοσφαιριστής

  31/07/2020 10:31
Θρήνος στη Χαλκιδική: Έφυγε από τη ζωή 20χρονος ποδοσφαιριστής

Θρήνος στη Χαλκιδική: Έφυγε από τη ζωή 20χρονος ποδοσφαιριστής

  31/07/2020 10:31

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής, Χρήστος Κρημνιανιώτης, έχασε τη μάχη με τη ζωή βυθίζοντας στη θλίψη την Χαλκιδική.

Στη θλίψη βυθίστηκε η Χαλκιδική, με την είδηση του χαμού του 20χρονου ποδοσφαιριστή της Ελπίδας Πολυγύρου, Χρήστο Κρημνιανιώτη. Όπως ανέφεραν τα τοπικά ΜΜΕ ο νεαρός έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο.

Ανακοίνωση για τον άδικο χαμό του νεαρού έβγαλαν η ΕΠΣ Χαλκιδικής, ο Χορευτικός Όμιλος Πολυγύρου αλλά και η ομάδα του 20χρονου Ελπίδα Πολυγύρου.

Αναλυτικά οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Χαλκιδικής

Ο Πρόεδρος , τα μέλη και το προσωπικό της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής, εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους για τον χαμό του Χρήστου Κρημνιανιώτη, ενός παιδιού μόλις 20 ετών το οποίο τίμησε με την παρουσία του το ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής. Συλλυπητήρια στα μέλη της οικογένειας του και στους συγγενείς του εκλιπόντος. Καλό Παράδεισο.

Η ανακοίνωση από τον Χορευτικό Όμιλο Πολυγύρου

Με βαθιά θλίψη αλλά και συγκίνηση, αποχαιρετούμε τον φίλο μας Χρήστο Κρημνιανιώτη ο οποίος έφυγε σήμερα από κοντά μας. Θα παραμείνεις στην καρδιά μας και θα σε θυμόμαστε πάντοτε για το χαμόγελό σου και την ζεστασιά της ψυχής σου. Καλό ταξίδι. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους γονείς και τα αδέρφια.

Η ανακοίνωση της Ελπίδας Πολυγύρου

"Πένθος στην οικογένεια της Ελπίδας και της Νίκης. Τα λόγια περιττά όταν ένα παιδί με το χαμόγελο του Χρήστου φεύγει από κοντά μας. Συλλυπητήρια από τα βάθη της καρδιάς μας στην οικογένειά του".

Πηγή: Sdna.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας