Στο πλευρό του Τσάβι Ρόκα ο Εμανουέλ Ρόκα

Ρόκα εις... διπλούν στον Παναθηναϊκό καθώς μετά τον Τσάβι Ρόκα που είναι ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων θα ενταχθεί στο τριφύλλι και ο Εμάνουελ Ρόκα γνωστός για τη θητεία του ως προπονητής σε Πανθρακικό, Ολυμπιακό Βόλου, Δόξα Δράμας και Ηρακλή.

Μόνο που 44χρονος Ισπανός έρχεται για να έχει διπλό ρόλο στο τριφύλλι. Συγκεκριμένα θα ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείο των πράσινων ως αναλυτής των αγώνων των επόμενων αντιπάλων, έχοντας άλλωστε και εικόνα από τις ομάδες της Super League ήδη ενώ θα είναι και δίπλα στον Τσάβι Ρόκα και να τον βοηθήσει στο κομμάτι του σκάουτινγκ όπου το τριφύλλι ουσιαστικά τα τελευταία χρόνια είχε μείνει άπραγο.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ρόλο που θα έχει ο Ρόκα στον Παναθηναϊκό αλλά πως ο Ισπανός θα βρίσκεται εντός των επόμενων ωρών, ίσως και την Παρασκευή (31/7) στην Αθήνα για λογαριασμό του τριφυλλιού.

Πηγή: Sport24.gr

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»