Πέμπτη, 6 Μαΐου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Έξαλλος ο Χριστοδουλόπουλος με το «καρφί» συμπαίκτη του

  01/08/2020 22:34
Έξαλλος ο Χριστοδουλόπουλος με το «καρφί» συμπαίκτη του

Έξαλλος ο Χριστοδουλόπουλος με το «καρφί» συμπαίκτη του

  01/08/2020 22:34

Μίνι συναγερμός δημιουργήθηκε χθες το πρωί στα δημοσιογραφικά γραφεία, λόγω του δημοσιεύματος που ήθελε τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να μην πηγαίνει στην προπόνηση του Ολυμπιακού στου Ρέντη (και όχι απλά να απουσιάζει, η επιλογή της διατύπωσης προκαλεί διαφορετικές εντυπώσεις)!

Μάλιστα δημιουργήθηκε και εσφαλμένα μια... σύγχυση επειδή συνδυάστηκε με την προετοιμασία για την ευρωπαϊκή ρεβάνς με τη Γούλβς. Προφανώς κάποιοι ξέχασαν ή μπερδεύτηκαν στην βιασυνη τους να γράψουν την "είδηση", πως ο Λάζαρος δεν ήταν δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού!

Κατά συνέπεια δεν γίνεται να διέρρευσε από αυτούς ή απο τον ίδιο τον Λάζαρο, η μη προσέλευσή του στου Ρέντη. Γιατί αυτοί γνώριζαν τι συνέβαινε. Προφανώς κάποιος ή κάποιοι συμπαίκτες του, που δεν... γνώριζαν, τους έκανε εντύπωση η συγκεκριμένη απουσία και "έδωσαν" τον Λάζαρο στα ΜΜΕ.

Πάντοτε και παντού υπάρχουν τέτοιου είδους πληροφοριοδότες των ρεπόρτερ. Και όπως συζητιόταν σε στέκια της Γλυφάδας ο Χριστοδουλόπουλος όχι μόνο βρήκε (ή τουλάχιστον νόμιζε πως βρήκε) το "καρφί"-συμπαίκτη του  αλλά και του τα έψαλλε. Όχι και σε τόσο φιλικό τόνο.

Πηγή: Sportdog.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας