Τρέλα του Κλοπ και της Λίβερπουλ-Έστειλαν ιδιωτικό αεροσκάφος να πάρει τον Τσιμίκα

Είναι η είδηση του καλοκαιριού. Ο Κώστας Τσιμίκας στη σπουδαία Λίβερπουλ. Στην πρωταθλήτρια Αγγλίας και εν ενεργεία πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ένα super deal που όπως ενημερωθήκατε από to10.gr ολοκληρώνεται στα 16,5 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του 80% του ποδοσφαιριστή.

Στην Αγγλία ο Έλληνας αριστερός μπακ έχει γίνει ήδη ένα από τα πρώτα θέματα στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία. Το Twitter έχει πάρει… φωτιά για τον Τσιμίκα, που ζει ένα ποδοσφαιρικό παραμύθι, με τη μεταγραφή του στην πρωταθλήτρια της Premier League.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έβαλε τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού στην κορυφή της λίστας του για τη συγκεκριμένη θέση και η διοίκηση του έκανε ακόμα ένα μεταγραφικό χατίρι. Με τον Γερμανό προπονητή να περιμένει άμεσα την οριστικοποίηση της μεταγραφής με τις υπογραφές φυσικά στο σπουδαίο deal.

Μάλιστα, η Λίβερπουλ έστειλε ιδιωτικό αεροσκάφος στην Αθήνα προκειμένου να παραλάβει τον Τσιμίκα και να τον μεταφέρει στην Αγγλία. Δείγμα της επιθυμίας τους να ολοκληρωθεί άμεσα το deal και να προλάβουν όλους τους υπόλοιπους «μνηστήρες».

Ο Τσιμίκας είναι ήδη στην Αγγλία και αύριο, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Αγγλίας. Ένα συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025, όπως αναφέρεται στην Αγγλία.

Παράλληλα, ο έγκυρος δημοσιογράφους του «Sky Sports», Κάβε Σολέκολ, αποκάλυψε πως η Λίβερπουλ παρακολουθούσε τον ποδοσφαιριστή τα τελευταία τρία χρόνια.

«Η Λίβερπουλ ήθελε τον Τζαμάλ Λιούις, αλλά η Νόριτς δεν τον έδινε με λιγότερο από 20 εκατ. λίρες, έτσι υπογράψει τον Κώστα Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό αντί 11 εκατ. λίρες (12,1 εκατ. ευρώ). Η Λίβερπουλ θα επιμείνει με λογικό μπάτζετ αυτό το καλοκαίρι. Παρακολουθούν τον Τσιμίκα για τρία χρόνια».

Δειτε Επισης

Εκτέλεσε την Πόρτο και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την ευρω-κούπα η Μίλαν
Πάει πίσω το πρωτάθλημα, προς αναβολή ο τελικός του Κυπέλλου στην Ελλάδα
Respect και στους τρεις, αξίζετε να το ζείτε!
Ανάμεσα στους κορυφαίους-Υποψήφιος για MVP της εβδομάδας στο Conference League ο Τζολάκης
Μασούρας: Για όλα αυτά τα χαμένα ματς του Ολυμπιακού στο 90’, για τη Γιουβέντους, τον Τζέραρντ, το Ριαθόρ
Μαρινάκης σε Φορτούνη: Θα πάτε για πολλά εκατομμύρια εσείς
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Κωνσταντής Τζολάκης... Ο 21χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου που σόκαρε την Ευρώπη
BINTEO: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του μετά από τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες