Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στον γ' προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ

  01/09/2020 15:41
Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στον γ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στον γ' προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ

  01/09/2020 15:41

Η ΑΕΚ κληρώθηκε με την Σεντ Γκαλέν στο Europa League και ο Αρης με την Ριέκα εάν περάσει την Κόλος Κοβάλιβκα. Νέα καλή κλήρωση για τον ΟΦΗ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Χάμαρμπι-Λεχ Πόζναν.

Άτυχη η ΑΕΚ, ούτε ζέστη ούτε κρύο για τον Αρη, τυχερός ο ΟΦΗ! Η κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου στο Europa League δεν ήταν η ιδανική (όπως για παράδειγμα αυτή του 2ου προκριματικού) αλλά είναι στο χέρι κυρίως της ΑΕΚ, που ευελπιστούμε ότι θα μπει στους ομίλους, για να τα καταφέρει.

Η Ενωση λοιπόν κληρώθηκε θεωρητικά με την καλύτερη ομάδα από τις 3 που είχε στο υπο γκρουπ. Πήρε κατευθείαν την Σεντ Γκάλεν με το ματς μάλιστα να γίνει στην Ελβετία!

Ο Αρης ναι μεν πήρε την καλύτερη δυνατή ομάδα από τις 3 που θα μπορούσε να κληρωθεί (την Ριέκα), αλλά θα κληθεί να δώσει το μοναδικό ματς στην Κροατία, πάντα με την προϋπόθεση ότι θα περάσει την Κόλος Κοβάλιβκα.

Όσο για τον ΟΦΗ; Οι Κρητικοί μπαίνοντας ως ισχυροί στην κλήρωση (μιας και είχαν την βαθμολογία του Απόλλωνα Λεμεσού) κληρώθηκαν με το ζευγάρι της Χάμαρμπι με την Λεχ Πόζναν. Και αν προκριθεί ο ΟΦΗ από το ζευγάρι του με τους Κύπριους θα δώσει δεύτερο συνεχόμενο αγώνα στην Ελλάδα.

Τα ελληνικά ζευγάρια στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League

Σεντ Γκάλεν-ΑΕΚ
ΟΦΗ ή Απόλλων Λεμεσού - Χάμαρμπι ή Λεχ Πόζναν
Ριέκα-Αρης ή Κόλος Κοβάλιβκα

Τα ματς είναι προγραμματισμένα να γίνουν στις 24 Σεπτεμβρίου.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας