Ανατροπή και τέλος οι Κύπριοι επενδυτές από τη Δόξα Δράμας

Ραγδαίες εξελίξεις και ανατροπή δεδομένων στη Δόξα Δράμας. Οι Κύπριοι επενδυτές με επικεφαλής τον Χαράλαμπο Πάτση αποσύρθηκαν οριστικά από το προσκήνιο των «μαυραετών», οι οποίοι γυρνούν σελίδα και θα πορευθούν υπό νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς από εδώ και στο εξής. 

Όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή της η δραμινή ΠΑΕ επιτεύχθηκε έγγραφη συμφωνία με όμιλο Ελλήνων επιχειρηματιών, ο οποίος αναλαμβάνει από εδώ και στο εξής τα ηνία της ομάδας. Το deal με το συγκεκριμένο γκρουπ επενδυτών δουλευόταν το προηγούμενο διάστημα από τη διοίκηση Χατζηελευθερίου σε περίπτωση οριστικού «ναυαγίου» με τους Κύπριους και οι εξελίξεις έτρεξαν άμεσα σήμερα (9/9). 

Η συμφωνία επικυρώθηκε εγγράφως στα γραφεία της ΠΑΕ παρουσία του νομικού εκπροσώπου των επενδυτών, Χάρη Γρηγορίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για Κρητικούς επιχειρηματίες, οι οποίοι έχουν ήδη έτοιμο πλάνο, το οποίο θα παρουσιαστεί τις επόμενες ημέρες σε συνέντευξη Τύπου. Σύμφωνα με αυτό, ο Θανάσης Κολιτσιδάκης προαλείφεται για τη θέση του προπονητή, ενώ στο πρότζεκτ φαίνεται πως συμμετέχει και ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Ξανθόπουλος, πιθανότατα από το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει ότι επήλθε καταρχήν έγγραφη – οριστική συμφωνία για αλλαγή στο διοικητικό καθεστώς και στο προσεχές διάστημα θα δρομολογηθούν όλες οι διαδικασίες για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών σε Όμιλο Ελλήνων Επιχειρηματιών. 

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει η παρουσίαση σε συνέντευξη Τύπου όλου του αγωνιστικού και λειτουργικού πλάνου τριετίας της νέας διοίκησης».

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη
Λουτσέσκου: Ποιητής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντέλιας
Η διαφωνία του Πουρσαϊτίδη με τον Τιμούρ, ο Ιβάν και η Εθνική Ελλάδος
Δύσκολα επιβιώνει στην Εθνική Ελλάδος ο Πογέτ-Φαβορί για να τον αντικαταστήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς