Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Επικαλέστηκε δύο λόγους για να μην κατέβει στη δίκη των «28» ο Μαρινάκης

  10/09/2020 15:20
Επικαλέστηκε δύο λόγους για να μην κατέβει στη δίκη των «28» ο Μαρινάκης

Επικαλέστηκε δύο λόγους για να μην κατέβει στη δίκη των «28» ο Μαρινάκης

  10/09/2020 15:20

Οι καταθέσεις των μαρτύρων για την πολύκροτη υπόθεση των «28 του ελληνικού ποδοσφαίρου» ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη (10/9).

Στο τέλος της ημέρας, η πρόεδρος Αριστέα Τσαμαδιά, ρώτησε τον δικηγόρο του Βαγγέλη Μαρινάκη αν ο πελάτης του θα βρεθεί αυτοπροσώπως στο Εφετείο την Τρίτη 15/9 για να καταθέσει και να απαντήσει σε ό,τι του ζητηθεί.

Ο κύριος Δημακόπουλος εξήγησε τους δύο λόγους που ισχυρός άντρας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ επιθυμεί να μην παραβρεθεί, τονίζοντας: 

«Και η επιθυμία του και η επιθυμία μας ήταν σταθερά να έρθει. Ωστόσο, υπάρχουν δύο προβλήματα.

Το ένα είναι ότι κάθε παρουσία του σε χώρο δικαστηρίου παράγει δημοσιεύματα και φωτογραφίες, του δημιουργούν μια λογοδοσία κάθε φορά στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, σε τράπεζες και ανταγωνιστές. Μια διαδικασία που είναι ζημιογόνος σε τεράστιο βαθμό, ακόμη και για τη συμμετοχή του σε διαγωνισμούς για ανάληψη έργων.

Το δεύτερο είναι ότι πρόσφατα νόσησε με κορονοϊό. Ανάρρωσε αλλά οι διαβεβαιώσεις των επιστημόνων στην Ελλάδα και το εξωτερικό είναι ότι δεν παράγονται αντισώματα για να προστατεύονται αυτοί που νοσούν και εκείνοι που θα προσεγγίσει. Βέβαια, γίνονται αρκετά τεστ, οι ποδοσφαιριστές κάνουν κάθε τρεις μέρες, για παράδειγμα. Χθες, έγινε αγιασμός στην ποδοσφαιρική ομάδα και τους επισκέφτηκε. Αυτά είναι 2 προβλήματα που δημιουργούν εμπόδιο για να καταθέσει.

Επειδή σέβομαι την επαναλαμβανόμενη τοποθέτηση σας, ότι θα πρέπει να προσέρχονται για απολογία όσοι κατηγορούνται για κακουργήματα, αν μου πείτε, θα έρθει».

- Πρόεδρος: «Επιτρέπει ο νόμος να μην εμφανιστούν, καταλαβαίνεται όμως ότι όταν πρόκειται για κακούργημα, το δικαστήριο πρέπει να τους έχει μπροστά του και να ερωτηθούν ότι χρειαστεί».

- Δημακόπουλος: «Αν μου πείτε ότι πρέπει να γίνει, τι να πω, θα υποστεί το βάσανο των όσων προανέφερα να έρθει…. Αλλά υπάρχουν αυτά τα μείζονα προβλήματα».

- Πρόεδρος: «Να το σκεφτείτε και να μας πείτε, την Τρίτη».

Πηγή: Gazzeta.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας