Δώνης: Θα είμαι Παναθηναϊκός ως το τέλος της ζωής μου

Ο πρώην τεχνικός του τριφυλλιού και πλέον της Μακάμπι Τελ Αβίβ υπογράμμισε πως θα είναι «πράσινος» μέχρι το τέλος της ζωής του, μίλησε για το δίδυμο της επιθετικής γραμμής της ελληνικής ομάδας, ενώ τόνισε το γεγονός πως η αντίπαλος της Μακάμπι, Σάλτσμπουργκ για τα προκριματικά του Champions League είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Δώνης στον OVER FM:

Για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Η Σάλτσμπουργκ είναι πιο ισχυρός αντίπαλος από τις υπόλοιπες που αντιμετωπίσαμε. Μπορεί Ρίγα, Σούντουβα και Ντιναμό Μπρεστ να προέρχονται από την ίδια ποδοσφαιρική σχολή, αλλά είναι διαφορετικές ομάδες. Πέρυσι η Σούντουβα είχε αποκλείσει τη Μακάμπι. Η Ζάλτσμπουργκ έχει νεανικό ρόστερ, έχει προχωρήσει σε πωλήσεις όπως των Μιναμίνο και Χάαλαντ, αλλά και πάλι παραμένει δυνατή. Έχουμε περιθώριο για έξι ξένους, όμως έως τώρα υπάρχει μόνο ένας μη γηγενής στο ρόστερ (ο Ισπανός αμυντικός Σάμποριτ που είναι τραυματίας) με την ενίσχυση της ομάδας να μην έχει ολοκληρωθεί. Το ματς με τη Ζάλτσμπουργκ θα γίνει κανονικά στο Μπλούμφιλντ, δεν είχε συζητηθεί η Τούμπα ως εναλλακτική έδρα λόγω του lockdown αλλά το Γ.Σ.Π. Το επίπεδο των γηγενών ποδοσφαιριστών είναι αρκετά υψηλό».

Για τον Παναθηναϊκό: «Είναι προνόμιο για κάθε προπονητή όταν αρχίζει να δουλεύει να έχει ό,τι ζητήσει από τη διοίκηση. Επομένως είναι καλό που ο Πογιάτος έχει αρκετά εφόδια στην αρχή που κάνει στον Παναθηναϊκό. Δεν ζηλεύω που εγώ εργάστηκα κάτω από διαφορετικές συνθήκες. Εγώ εκπλήρωσα τον σκοπό μου, ήθελα να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό στη χειρότερη στιγμή της ιστορίας του και αισθάνομαι ότι το πέτυχα. Θα είμαι Παναθηναϊκός έως το τέλος της ζωής μου. Ο Νταμπίζας ήταν πολύ τίμιος με κάθε ευρώ του συλλόγου που διαχειρίστηκε και δεν ήθελε να βγαίνει η ομάδα ζημιωμένη πουθενά. Διαχειρίστηκε τα όσα είχε με πολύ μεγάλη προσοχή».

Για τη συνεργασία Καρλίτος και Μακέντα: «Ο Καρλίτος και ο Μακέντα είναι διαφορετικού στιλ επιθετικοί. Μπορούν να συνυπάρξουν στην ίδια ομάδα σε 3-5-2 ή 4-4-2, με τον Καρλίτος να είναι πιο παίκτης περιοχής. Εκεί μπορεί να δράσει και να απειλήσει, ο Μακέντα είναι πολύ καλός τεχνικά, μπορεί να προσφέρει ως φορ και σε όλες τις θέσεις τις επίθεσης».

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη
Λουτσέσκου: Ποιητής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντέλιας