Ραντεβού με τα αστέρια για τον ΠΑΟΚ-Κόντρα στην Κρασνοντάρ για πρόκριση στους ομίλους

Η πιο μεγάλη ώρα για τον ΠΑΟΚ έφτασε και είναι η ώρα της ρεβάνς των play offs του Champions League. Ο Δικέφαλος του Βορρά αντιμετωπίζει απόψε στις 22:00 στην άδεια Τούμπα την Κράσνονταρ και καλείται να ανατρέχει το εις βάρος του 2-1 του πρώτου αγώνα στη Ρωσία αν θέλει αν βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στους χρυσοφόρους Ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του πλανήτη.
 
Μικρό προβάδισμα λόγω της στενής νίκης του πρώτου αγώνα έχει η ρωσική ομάδα, όμως ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει στους προηγούμενους προκριματικούς γύρους με Μπενφίκα και Μπεσίκτας ότι μπορεί να κερδίσει στην έδρα του και να προκριθεί.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ιταλός Ντάνιελε Ορσάτο ο οποίος ήταν πριν από μερικές εβδομάδες ο διαιτητής στον τελικό του Champions League ανάμεσα στην Μπάγερν και την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο ίδιος διαιτητής είχε διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ρουμπίν Καζάν που είχε λήξει το 2011 ισόπαλη με σκορ 1-1.

Στους άλλους αποψινούς αγώνες η Σάλτσμπουργκ υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Μίντιλαντ Δανία την τσεχική Σλάβια Πράγας.
 
Χθες βράδυ εκτός από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, την πρόκριση στους Ομίλους εξασφάλισαν η Ντιναμό Κιέβου η οποία επικράτησε με 3-0 της Γάνδης Βελγίου και η Φερεντσβάρος Ουγγαρίας που εξήλθε ισόπαλη 0-0 με τη νορβηγική Μόλντε, καθώς στον πρώτο αγώνα οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες με 3-3.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Το μήνυμα του ΠΑΟΚ για το θάνατο του 15χρονου-«Η μνήμη του θα μείνει ζωντανή»
Επιστρέφει στους πάγκους ο Μανόλο Χιμένεθ-Συμφωνία με ομάδα της Παραγουάης
Αρχίζουν οι μάχες για την παραμονή στην Ελλάδα
Αναβλήθηκε το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
«Ελπίζω να βρεθούμε στον τελικό με ΠΑΟΚ, στόχος του Μαρινάκη η ευρωπαϊκή καταξίωση του Ολυμπιακού»
Το προφίλ της αντιπάλου του Ολυμπιακού, Φενέρμπαχτσε
Το προφίλ της Κλαμπ Μπριζ-Έμεινε πίσω εγχώρια αλλά... δεν χαρίζεται στην Ευρώπη
Με Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός, με Μπριζ ο ΠΑΟΚ-Tα ζευγάρια των προημιτελικών του Conference
Τι έκανες ρε Κουλιεράκη; Τον ξεχώρισε η UEFA, ματς καριέρας από τον αμυντικό του ΠΑΟΚ
Σενάρια για Αλμέιδα τέλος-Νέος προπονητής της Λάτσιο ο Τούντορ