Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Προτάθηκαν Καγκάβα και Ασαμόα στον ΠΑΟΚ

  12/10/2020 17:42
Προτάθηκαν Καγκάβα και Ασαμόα στον ΠΑΟΚ

Προτάθηκαν Καγκάβα και Ασαμόα στον ΠΑΟΚ

  12/10/2020 17:42

Όσο περνούν οι ημέρες φαίνεται να λιγοστεύουν οι πιθανότητες να κινηθεί ο ΠΑΟΚ στην αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών που κλείνει στις 23 του μήνα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι του Δικεφάλου δεν έχουν τσεκάρει την συγκεκριμένη αγορά ή ότι δεν τους έχουν γίνει προτάσεις για κάποιους από τους παίκτες που έχουν μείνει ελεύθεροι και αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Για παράδειγμα στον ΠΑΟΚ προτάθηκε ο Σίνζι Καγκάβα, ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός με την μεγάλη καριέρα στην Ντόρντμουντ που έμεινε ελεύθερος από ισπανική Σαραγόσα. Η πρόταση που έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ προκάλεσε εσωτερικές συζητήσεις που επεκτάθηκαν και σε άλλους ποδοσφαιριστές από την αγορά των ελεύθερων.

Συζητήθηκε επίσης το όνομα του Κουάντο Ασαμόα που έμεινε ελεύθερος από την Ίντερ κυρίως γιατί ο 31χρονος Γκανέζος έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί και ως εσωτερικός μέσος.

Από τις συζητήσεις πάντως που έγιναν δεν φαίνεται να έχει προκύψει απόφαση να κινηθεί ο ΠΑΟΚ για κάποιον ελεύθερο ποδοσφαιριστή, παρά το γεγονός ότι από τις αναζητήσεις των προηγούμενων ημερών είναι φανερό ότι οι άνθρωποι του Δικεφάλου εκτιμούν ότι υπάρχουν ελλείψεις στο ρόστερ που έχει δημιουργηθεί.

Έτσι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου φαίνεται ότι οι επόμενες κινήσεις ενίσχυσης του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθούν το Γενάρη με το άνοιγμα της επόμενης μεταγραφικής περιόδου.

Τα ονόματα που συζητήθηκαν στην Τούμπα μετά το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου και πως αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι του Δικεφάλου τις περιπτώσεις των ελεύθερων ποδοσφαιριστών που τους έχουν προταθεί.

Πηγή: Sport24.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας