Μαρινάκης στη δίκη των στημένων: Δεν ήξερα ότι το τηλέφωνο ήταν πακιστανικό

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων της περιόδου 2012-2015, Βαγγέλης Μαρινάκης, απολογείται αυτή την ώρα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών. 

Για το πακιστανικό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε στις συνομιλίες του με ποδοσφαιρικούς παράγοντες είπε ότι δεν γνώριζε ότι είναι πακιστανικό και ότι το χρησιμοποιούσε και για τις δουλειές του στη ναυτιλία, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο.

Αναφερόμενος στην υπόθεση της επιλογής του συγκατηγορουμένου του Γιώργου Σαρρή στη θέση του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ανέφερε: 

«Εμένα δεν με ενδιέφερε, γιατί να με ενδιέφερε; Αν θέλαμε την ΕΠΟ να είναι κοντά μας, θα ήταν εύκολο να υποστηρίξω την υπόψη του κ. Γκαγκάτση. Είχε δείξει μια πολύ καλή συνεργασία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και να συνεχίσουμε τη συνεργασία.

Τον κ. Σαρρή τον γνώριζα όταν ανέλαβα τον Ολυμπιακό. Ήταν αντιπρόεδρος της ΕΠΟ. Ξεκινώντας στον Ολυμπιακό ήθελα να έρθουν νέοι άνθρωποι».

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Η θέση του προέδρου της ΕΠΟ είναι κάτι σημαντικό. Αν δείτε στα τελευταία πέντε χρόνια πρωτοσέλιδα, φωτογραφίες, συνεντεύξεις, θα δείτε πως όλα αυτά τα χρόνια διαφημίζουν τις σχέσεις τους οι παράγοντες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ με τον πρόεδρο της ΕΠΟ ότι έχουν μεγαλύτερη δύναμη».

Δειτε Επισης

Εκτέλεσε την Πόρτο και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την ευρω-κούπα η Μίλαν
Πάει πίσω το πρωτάθλημα, προς αναβολή ο τελικός του Κυπέλλου στην Ελλάδα
Respect και στους τρεις, αξίζετε να το ζείτε!
Ανάμεσα στους κορυφαίους-Υποψήφιος για MVP της εβδομάδας στο Conference League ο Τζολάκης
Μασούρας: Για όλα αυτά τα χαμένα ματς του Ολυμπιακού στο 90’, για τη Γιουβέντους, τον Τζέραρντ, το Ριαθόρ
Μαρινάκης σε Φορτούνη: Θα πάτε για πολλά εκατομμύρια εσείς
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
BINTEO: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του μετά από τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες
BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού