Οπαδοί του Παναθηναϊκού έκαναν ντου στην ΠΑΕ και πήραν την κούπα του 2010 (pics)

Η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός και φέτος, όπως σχεδόν σε όλα τα τελευταία χρόνια της διοίκησης Γιάννη Αλαφούζου, είναι απογοητευτική. Κάτι που επιβεβαιώνει άλλωστε το ξεκίνημα που έχει κάνει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, το οποίο είναι το χειρότερο στην ιστορία του.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, η απογοήτευση είναι μεγάλη και στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας που βλέπουν ακόμα μία χρονιά να πηγαίνει χαμένη, πριν καν ξεκινήσει.

Έτσι, το πρωί της Τρίτης αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μία συμβολική κίνηση, ζητώντας την αλλαγή.

Όπως αναφέρεται σε διάφορες αναρτήσεις στα social media, επισκέφτηκαν τα γραφεία της ΠΑΕ και με πανό ζήτησαν την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψαν, πήραν την κούπα του τελευταίου πρωταθλήματος, του 2010 δηλαδή, την οποία έδωσαν στον Ερασιτέχνη, με την υπόσχεση ότι θα την επιστρέψουν όταν ο σύλλογος ανακτήσει την χαμένη του αίγλη. 

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του στην ΑΕΚ ο Γαλανόπουλος
Στο στόχαστρο της Αταλάντα ο Βαγιαννίδης
Μεταγραφή από το... πάνω ράφι-Παίρνει τον Σέρβο διεθνή, Ούρος Ράτσιτς ο Άρης
Διπρόσωπος ξανά ο Παναθηναϊκός-Αποχαιρέτησε με ήττα την Αυστρία
Ο Κάστρο δεν υπολογίζει τον Λαφόντ και τον άφησε εκτός αποστολής-Περιμένει ο Παναθηναϊκός
Πωλήθηκε στην στην Κράσνονταρ ο Αουγκούστο-Το ποσό που θα λάβει ο ΠΑΟΚ
Στους υποψηφίους για την εθνική Ινδίας ο Στάικος Βεργέτης
Ο Μανδάς ζητά εγγυήσεις από τη Λάτσιο-Θέλει ενημέρωση για το ρόλο του στην ομάδα
Στο κάδρο για τον Ολυμπιακό ο Σαντίνο Αντίνο
Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Ντιόγκο Νασιμέντο