Τα φώτα σε Αγρίνιο και ΟΑΚΑ-Ντεμπούτο για Πάμπλο Γκαρσία

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 7η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Στις 19:30 στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ. Το συγκρότημα του Μάσιμο Καρέρα, το οποίο προέρχεται από την εντός έδρας ήττα του από την Λέστερ για την 2η αγωνιστική του Europa League στοχεύει στην τέταρτη του νίκη στο πρωτάθλημα...Ο Ιταλός τεχνικός της Ένωσης δεν μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση με τους Γκαρσία, Σιμόες, Αλμπάνη και Σιμάνσκι που δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς τους, αλλά και τον Τσιγκρίνσκι που έμεινε εκτός... Αντίθετα, στην διάθεση του προπονητή του μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα τίθεται ο Γαλανόπουλος... Όσον αφορά το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου, ο τεχνικός των Κρητικών δεν μπορεί να υπολογίζει στους Νέιρα, Σολίς, Βούρο, Γιαννούλη, Σαρδινέρο και Σόουζα που δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών τους, αλλά και στον τιμωρημένο Σελίμοβιτς. Στον αντίποδα οι Μαρινάκης και Μπαλογιάννης συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή.

Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 17:15 στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Αγρινίου, η οποία θα έχει στον πάγκο της τον Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, έπειτα από την λύση της συνεργασίας με τον Μάκη Χάβο στοχεύει στην απόσπαση ενός θετικού αποτελέσματος απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά». Εκτός πλάνων για τους Αγρινιώτες έχουν τεθεί για το συγκεκριμένο παιχνίδι οι τραυματίες Ματσόλα, Τζανακάκης, Μεντίνα, Περέιρα, Αρσούρα, Μάζουρεκ και ο τιμωρημένος Ταχάρ. Αντίθετα στην αποστολή για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκαν τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα Αζάντι και Μοσκέρα. Όσον αφορά την ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία θα έχει για πρώτη φορά στον πάγκο της τον Πάμπλο Γκαρσία, μετά την λύση της συνεργασίας με τον Αμπέλ Φερέιρα και στοχεύει στην πρώτη της νίκη εκτός έδρας μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα αποτελεί ο Μιχάι ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού.

Στο παιχνίδι με το οποίο ανοίγει το πρόγραμμα, στις 15:00 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου, η οποία στοχεύει στην 5η της νίκη στο πρωτάθλημα και τρίτη μέσα στην έδρα της, θα αγωνιστεί χωρίς αγωνιστικά προβλήματα κόντρα στους Αρκάδες. Μοναδικό «ερωτηματικό» αποτελεί ο Σάσα, ο οποίος είναι στην αποστολή, αλλά ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην μέση. Από την πλευρά της η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, η οποία θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών θα αγωνιστεί απέναντι στους Θεσσαλονικείς Λουίς Φερνάντεθ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο μετατάρσιο κάτι που είχε σαν συνέπεια να μείνει εκτός αποστολής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

19:30 ΑΕΚ – ΟΦΗ (Novasports 1)

17:15 Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ (Novasports 2)

15:00 Άρης – Αστέρας Τρίπολης (Novasports 1)

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Ο Ράτκλιφ... έχρισε τον Γκαρνάτσο ηγέτη του μέλλοντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Απασφάλισε κατά των Άλβες και Ρομπίνιο ο Φελίπε Μέλο-«Αν το έκαναν στην κόρη μου, δεν νομίζω να ήμουν εδώ»
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη
Μπλεξίματα για τον Ρίντιγκερ-Toν συνδέουν με την τρομοκρατική οργάνωση ISIS
Θέα στον Τάμεση, σεφ με αστέρια Michelin και πισίνα-Ο νέος χώρος φιλοξενίας στο γήπεδο της Φούλαμ προκαλεί ίλιγγο
Λουτσέσκου: Ποιητής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντέλιας