Ανατροπή: Αυτός κατακτά το πρωτάθλημα αν διακοπεί η Superleague

Η εβδομάδα που διανύουμε φίλοι μου επιβεβαίωσε πανηγυρικά το αφήγημα των νοσταλγών των Κυριακών των επενδύσεων και του 50%- 50% που υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ελληνική ομάδα (με 200 μύρια έσοδα απ’ το Τσάμπιονς Λιγκ) η οποία φέρνει βαθμούς στην Ευρώπη. Και δικαίως ο θρύλος πήρε απ’ τον Παναθηναϊκό τον τίτλο του «πρέσβη» γιατί κατάφερε να ισοφαρίσει το ιστορικό ρεκόρ του (την τελευταία 5ετία έχει τον ίδιο αριθμό εκτός έδρας νικών με το τριφύλλι στην Ευρώπη). Όπως είναι λογικό λοιπόν μετά την ευρωπαϊκή εκτόξευση η προσοχή όλων στο λιμάνι στρέφεται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εκεί που η εξυγίανση έχει φτάσει τον βρώμικο πόλεμο της σε τέτοιο σημείο, ώστε χρησιμοποιεί ακόμα και τον κορωνοϊό για να στερήσει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό. 

Όπως κατήγγειλε άλλωστε ο πιο φανατικός οπαδός της Πόρτο, Σταμάτης Γονίδης, (πριν και μετά τη δουλειά βλέπει πάντα Δράκους) ο κορωνοϊός έρχεται απ’ τη βροχή. Πάνε οι εξυγιαντές και βομβαρδίζουν γλυκερίνη τα σύννεφα, βρέχει κορωνοϊό και την πληρώνει μετά ο Ολυμπιακός που δεν κρατάει ομπρέλα. Γι’ αυτό κινδυνεύει να χάσει το πρωτάθλημα αν χειροτερέψουν τα πράγματα και μετά το γενικό lockdown διακόψει και τη Superleague ο Χαρδαλιάς για να το πάρει ο Άρης. 

Για να μη συμβεί αυτό, ο συγγενής του Υψηλάντη έχει εκπονήσει ένα σχέδιο που θα φέρει την κούπα στο λιμάνι ακόμα και αν η διαφορά απ’ τον πρωτοπόρο Άρη μεγαλώσει και άλλο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του blog το σχέδιο ανακατάληψης της κορυφής είναι το εξής:

Ο πρόεδρος βρίσκει μια αθλητική εκπομπή σε ένα μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι (όχι στο Mega, με 2%τηλεθέαση δεν θα τη δει ούτε ο Μαλέλης) και κάνει την καταγγελία-φωτιά. Καταγγέλλει τον εαυτό του κάνοντας λόγο για θέμα πολυϊδιοκτησίας του Ολυμπιακού με τον Άρη. Το νερό θα ‘χει ήδη μπει στο αυλάκι. 

Προβεβλημένοι σύνδεσμοιΌπου κι αν είσαι είναι και το καζίνο σου, με Live Blackjack & Ρουλέτα και τραπέζια με Έλληνες dealers αποκλειστικά για τα μέλη της Stoiximan. Πάτα εδώ!

Μετά αναλαμβάνει το ελληνικό CSI. Θα στείλει η Μαρούπα «μετακίνηση 4» στο 13033 (κίνηση για παροχή βοήθειας σε πρόεδρο που βρίσκεται σε ανάγκη) και θα πάει μαζί με τον Αρκούδη στη Θεσσαλονίκη να ψάξουν τις παλέτες του Καρυπίδη για αποδεικτικά στοιχεία. Η Μαρούπα με κουπόνια voucher κοινωνικού τουρισμού θα κάνει 3 εβδομάδες διακοπές στη συμπρωτεύουσα για να δέσει την υπόθεση από παντού και μόλις τελειώσει την Happy traveler αποστολή της θα παραδώσει στην επιτροπή το πόρισμά της. Θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι υπάρχει μεν θέμα πολυϊδιοκτησίας, όμως ο πρόεδρος το έκανε για καλό σκοπό. 

Για να σώσει τον Άρη από τους Πακιστανούς επενδυτές οι οποίοι πλησίαζαν ανυποψίαστους πολίτες και τους φύτευαν μικροποσότητα πακιστανικών τηλεφώνων με 90’ δωρεάν χρόνο ομιλίας (συν τις καθυστερήσεις) και ενσωματωμένο 5G τσιπάκι που σε κάνει στους τελικούς κυπέλλου να βλέπεις τον Μανιάτη με 3 πόδια και ένα χέρι. 

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τα προβλεπόμενα. Θα πάει ο inspector Αρκούδης στην ΕΕΑ με γραμμένη την εισήγηση και θα ζητήσει την παραδειγματική τιμωρία του Άρη. Θα αφαιρεθούν 7 βαθμοί από τον Άρη, 14 από τον ΠΑΟΚ (για να μην χαλαρώνουν εκεί στην Τούμπα) και θα περάσει στην πρώτη θέση ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα στεφθεί ξανά πρωταθλητής. Π@#τανιά;

Μόλις ολοκληρωθεί η φιέστα, το Χάρβαρντ θα καλέσει τον συγγενή του Υψηλάντη για να τον βραβεύσει για το ήθος του και την προσφορά του στον στίβο (θα είναι πλέον και επίσημα ο Σεργκέι Μπούμπκα των καταγγελιών). Ο πρόεδρος θα παραλάβει την τιμητική διάκριση και αφού χτίσει 3 παιδικές χαρές για να επιστρέψουν τα παιδικά χαμόγελα στη Βοστώνη θα προσφύγει στο CAS ζητώντας να επιστραφούν οι βαθμοί στον Άρη (σκέτοι, χωρίς το πρωτάθλημα). 

Στην καταγγελία του θα ισχυρίζεται ότι η αφαίρεση ήταν παράνομη, καταχρηστική και επονείδιστη γιατί θέμα πολυϊδιοκτησίας υπήρχε με τον μεγαλομέτοχο της Νότιγχαμ και όχι του Ολυμπιακού. Λίγο πριν την ετυμηγορία του CAS θα πέσει κάτω σαν τον Αλέκο Αλεξανδρή στην Καβάλα ο Όσκαρ Γκαρσία, μετά από μετωπική σύγκρουση του χείλους του με διερχόμενο ρολό, η δίκη θα διακοπεί και θα την πάρει στα χαρτιά ο Ολυμπιακός με 3-0. 

Οι βαθμοί θα επιστραφούν στον Άρη (δανεικοί από τη Νότιγχαμ) που θα είναι πρωταθλητής στις καρδιές μας, την κούπα θα σηκώσει ο Ολυμπιακός και η Μαρούπα θα πάρει με το σπαθί της δική της τηλεοπτική εκπομπή αναζητήσεων στο Mega. Το «Φως στο τούνελ της εξυγίανσης» θα ψάχνει να βρει τη χαμένη γραμμή οφσάιντ του Ηρακλή Τσίκινη για να την ισιώνει και να αποκαλύπτεται η τρομακτική σκευωρία σε βάρος του Ολυμπιακού. Όλα εμείς πια;

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Εκτέλεσε την Πόρτο και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την ευρω-κούπα η Μίλαν
Πάει πίσω το πρωτάθλημα, προς αναβολή ο τελικός του Κυπέλλου στην Ελλάδα
Respect και στους τρεις, αξίζετε να το ζείτε!
Ανάμεσα στους κορυφαίους-Υποψήφιος για MVP της εβδομάδας στο Conference League ο Τζολάκης
Μασούρας: Για όλα αυτά τα χαμένα ματς του Ολυμπιακού στο 90’, για τη Γιουβέντους, τον Τζέραρντ, το Ριαθόρ
Μαρινάκης σε Φορτούνη: Θα πάτε για πολλά εκατομμύρια εσείς
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Κωνσταντής Τζολάκης... Ο 21χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου που σόκαρε την Ευρώπη
BINTEO: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του μετά από τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες