Τέλος από την ΑΕΚ ο Καρέρα

Ήταν αναμενόμενο, πλέον είναι και επίσημο. Ο Μάσιμο Καρέρα είδε την πόρτα της εξόδου από την ΑΕΚ μετά τα διαδοχικά πολύ άσχημα αποτελέσματα.

Οριστικά παρελθόν από την ΑΕΚ ο Μάσιμο Καρέρα, με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να το ανακοινώσει επίσημα πριν λίγη ώρα και ταυτόχρονα να εκφράζει τις ευχαριστίες της, στον Ιταλό τεχνικό. Ο Καρέρα μίλησε αργά το μεσημέρι με τους ανθρώπους της ομάδας και δρομολογήθηκαν άμεσα οι διαδικασίες για την λύση του συμβολαίου του. Άλλωστε όπως είχε αποκαλύψει το SDNA, μετά το άτυχο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, η ήδη από πριν συμφωνημένη αποζημίωση, δεν καθιστούσε πρόβλημα την λύση του συμβολαίου, αν οι δύο πλευρές έκριναν πως δεν μπορούσαν να προχωρήσουν άλλο μαζί. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ: 

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Μάσιμο Καρέρα.

Ο Ιταλός προπονητής συμπλήρωσε χθες 50 αγώνες στον πάγκο της ομάδας μας, με απολογισμό 27 νίκες, 12 ισοπαλίες και 11 ήττες. Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ πριν από περίπου ένα χρόνο και κάθισε για πρώτη φορά στον κιτρινόμαυρο πάγκο στις 14 Δεκεμβρίου 2019 στον αγώνα με τη Ξάνθη.

Υπό την τεχνική του καθοδήγηση η ΑΕΚ τερμάτισε στην τρίτη θέση του περσινού πρωταθλήματος της Super League, συμμετείχε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας όπου ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό, ενώ επέστρεψε στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων μετά την πρόκριση επί της γερμανικής Βόλφσμπουργκ και τη συμμετοχή στους ομίλους του εφετινού UEFA Europa League.

H ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον Μάσιμο Καρέρα για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας». 

Δειτε Επισης

Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη
Λουτσέσκου: Ποιητής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντέλιας