Καθάρισε τη Λαμία με Σάλομον και τον μεταγραφικό στόχο της Ανόρθωσης ο Ατρόμητος

Με τη δεύτερη ανατροπή του μέσα σε μία εβδομάδα, ο Ατρόμητος επικράτησε με 2-1 της Λαμίας εντός έδρας και έπιασε τον Αστέρα Τρίπολης στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Οι Φθιώτες προηγήθηκαν με τον Καραμάνο το πρώτο δεκάλεπτο, ωστόσο ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χριστοδουλόπουλου και ένα πανέμορφο γκολ του Σάλομον στο τέλος έφεραν τους τρεις βαθμούς στους γηπεδούχους.

Το ματς
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγώνα και στο 7ο λεπτό κατάφεραν να προηγηθούν. Ο Τιρόνε έβγαλε ωραία μπαλιά από τα αριστερά και ο Καραμανος πλάσαρε εύστοχα απέναντι στον Μανδά, με το γκολ να ακυρώνεται αρχικά για οφσάιντ αλλά εντέλει να κατακυρώνεται μέσω VAR, δύο λεπτά αργότερα.

Οι Φθιώτες έφτασαν κοντά σε δεύτερο γκολ στο 20’, όταν ο Ντέλετιτς είδε τον Μανδά να αποκρούει το σουτ που επιχείρησε σε τετ α τετ και εν συνεχεία ο Σάλομον έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι δυσκολευόταν να απειλήσει όμως τελικά μια ωραία προσπάθεια του Ραμπέγιο έφερε πέναλτι από τον Προβυδάκη, με τον Χριστοδουλόπουλο να ευστοχεί από τα έντεκα βήματα στο 38'.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μπουν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν φάσεις. Οι Λαμιώτες έδειχναν ικανοί να φύγουν με έναν σημαντικό βαθμό από το Περιστέρι, ωστόσο στο 85' είδαν τον Σάλομον να τους... εκτελεί. Ο Αυστριακός έκανε ένα εντυπωσιακό σλάλομ και εξαπέλυσε ένα ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, νικώντας τον Επασί και λυτρώνοντας τους Περιστεριώτες.

Η Λαμία ανέβασε τις γραμμές της ψάχνοντας το 2-2 αλλά στη μοναδική καλή της στιγμή ο Μπα σούταρε άουτ, στις καθυστερήσεις, με το 2-1 να μην αλλάζει. Αξίζει να σημειωθεί πως έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο περνώντας ως αλλαγή για τους γηπεδούχους ο 21χρονος Αντώνης Τριμμάτης.

MVP: Ο Πάτρικ Σάλομον έκανε καλή εμφάνιση και την συνδύασε με ένα τρομερό γκολ, το οποίο έδωσε στον Ατρόμητο μία πολύ σημαντική νίκη στα τελευταία λεπτά. Νωρίτερα, είχε γλιτώσει την ομάδα του από το 2-0, διώχνοντας πάνω στη γραμμή μετά από προσπάθεια του Ντέλετιτς.

Η σφυρίχτρα: Δεν αντιμετώπισε πολλά προβλήματα ο Φωτιάς, που επικοινώνησε με την αίθουσα του VAR στις δύο δύσκολες φάσεις του αγώνα - το γκολ της Λαμίας και τη φάση της απομάκρυνσης πάνω στη γραμμή από τον Σάλομον.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:
Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς, Γκαλβάο (40’ Γούτας), Στρούγγης, Κιβρακίδης, Τομάσεβιτς, Σάλομον, Γκάλο, Ενσικουλού (46’ Τριμμάτης), Ραμπέγιο (70’ Χαρίσης), Αγκάγιεφ (70’ Μουνίθ), Χριστοδουλόπουλος (70’ Μανούσος).

Στον πάγκο: Θεοδωράκης, Νάτσος, Νταβιώτης, Μάτιτς.

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος (86’ Σκόνδρας), Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Προβυδάκης (68’ Βλάχος), Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Τιρόνε (77’ Βασιλακάκης), Ρόμανιτς (85’ Μπα), Ντέλετιτς, Καραμάνος (77’ Αραμπούλι).

Στον πάγκο: Θεοδωρόπουλος, Ζιούλης, Παλαβαντσβίλι, Σαραμαντάς.

Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική Futsal
Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική