Ώρα Ευρώπης για τον Ολυμπιακό-«Εκχιονιστικό» για την πρόκριση

Ώρα Ευρώπης για τον Ολυμπιακό! Οι Πειραιώτες υποδέχονται την Αϊντχόφεν στο Καραϊσκάκη για την φάση των «32» του Europa League (19:55).

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για τους «16» της διοργάνωσης, παίρνοντας ένα σημαντικό αποτέλεσμα απέναντι στους Ολλανδούς.

Ο Πέντρο Μαρτίνς έχει περάσει από… κόσκινο την PSV, κάνοντας τη σχετική ανάλυση στους ποδοσφαιριστές του και έχει επισημάνει τα δυνατά και αδύναμα σημεία της αποψινής αντιπάλου του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται έχει καταρτίσει δύο πλάνα, αφού ο Γιάν Εμβιλά είναι αποφασισμένος να παλέψει μέχρι την τελευταία στιγμή για να παίξει στο σημερινό παιχνίδι στο Φάληρο.

Ο Γάλλος χαφ θα κάνει ένα τεστ σήμερα, αλλά αν δεν είναι 100% έτοιμος να αγωνιστεί, δεν πρόκειται να ρισκάρει ο προπονητής του. Το πιθανότερο σενάριο πάντως θέλει τον Εμβιλά εκτός.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Λαλά, Μπα, Παπασταθόπουλο και Ρέαμπτσιουκ.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Καμαρά και Μπουχαλάκης, ενώ σε ελεύθερο ρόλο θα αγωνιστεί ο Βαλμπουενά. Στα άκρα της επίθεσης θα είναι οι Μπρούμα, Μασούρας και στην κορυφή ο Ελ Αραμπί.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Χολέμπας, Εμβιλά, Σουρλής, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Φορτούνης και Χασάν. Εκτός είναι μόνο ο τιμωρημένος Σεμέντο.

Η Αϊντχόφεν θα παραταχθεί με σύστημα 4-4-2, με τον Ρόγκερ Σμιντ να επιλέγει τους Εμβαγκό, Ντάμφρις, Τέζε, Μποσαγκλί, Μαξ, Τόμας, Σαγκαρέ, Ροσάριο, Μάουρο Ζούνιορ, Ζάχαβι και Μόλεν.

Ο Αντρέας Έκμπεργκ από τη Σουηδία ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον πρώτο αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού και Αϊντχόφεν για τους «32» του Europa League την Πέμπτη.

Πηγή:sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά
Τα τρομερά μωρά του Ολυμπιακού στην κορυφή της Ευρώπης-Νίκησαν τη Μίλαν και έγραψαν ιστορία
Απίστευτο και όμως αληθινό-Η Μπασακσεχίρ έστησε προτομή στον Πέλκα στα social media (pic)
Σειρήνες από Πορτογαλία για Κωνσταντίνο Τζολάκη
O Oλυμπιακός Πειραιώς διεκδικεί το Youth League απέναντι στη Μίλαν
ΑΕΚ-Ομόνοια με σούπερ προσφορά στην In2Bet – Ποια θα μείνει ζωντανή στη μάχη του τίτλου;
Πώς έφτασε στον υποβιβασμό ο ΠΑΣ Γιάννενα και η επόμενη ημέρα
Ντέρμπι με ευρωπαϊκό αέρα στο Φάληρο–Εκτός έδρας δοκιμασίες για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό
Εκτέλεσε την Πόρτο και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την ευρω-κούπα η Μίλαν