Φερέιρα: Ήξερα ότι μπορούμε να αποκλείσουμε την Μπενφίκα

Ο Αμπέλ Φερέιρα είναι το πρόσωπο των ημερών στην Βραζιλία με την κατάκτηση, μετά του Copa Libertadores και του κυπέλλου. Σε δηλώσεις του πάντως ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε έναν απολογισμό της μέχρι τώρα καριέρας του και μίλησε και για τον ΠΑΟΚ αλλά και τη μεγάλη πρόκριση του καλοκαιριού επί της Μπενφίκα.

Αναλυτικά όσα είπε: Για την πρόκριση επί της Μπενφίκα: "Πριν την κλήρωση ήθελα τη Μπενφίκα. Την ήθελα γιατί θα τους πιάναμε στην αρχή της σεζόν τους. Θα τους μαθαίναμε και θα τους… σκοτώναμε στην έδρα μας γιατί ήμασταν πιο μπροστά στην προετοιμασία μας".

"Θα είμαι ειλικρινής σε διπλά παιχνίδια πιθανότατα θα είχε προκριθεί η Μπενφίκα. Ωστόσο, ήταν μόνο ένα παιχνίδι στην Ελλάδα και ήξερα ότι μπορούμε να τους αποκλείσουμε".

"Είχα ήδη 1 χρόνο δουλειάς στον ΠΑΟΚ και ήξερα ότι η ομάδα μου ήταν ενωμένη και είχε το πλεονέκτημα. Ήμαστε καλύτεροι σε εκείνο το χρονικό σημείο. Όλες οι συνθήκες είχαν διαμορφωθεί έτσι ώστε να νικήσουμε. Αυτή η νίκη είχε τεράστιο αντίκτυπο".

"Αποκλείσαμε τη Μπενφίκα παίζοντας πολύ καλά και νομίζω ότι έχω κερδίσει περισσότερες φορές τον Ζεσούς από ότι αυτός εμένα".

Για το πως βρέθηκε στην Παλμέιρας: "Η καριέρα μου ως προπονητής είναι περίεργη. Ο προπονητής της Μπράγκα απολύθηκε και είχα τέσσερις ημέρες για να ετοιμαστώ. Πείτε το τύχη, πείτε το ανταγωνιστικό πνεύμα, αλλά όσα ετοίμασα συνέβησαν στον αγώνα. Στο τέλος έλεγαν ότι πρέπει να παραμείνω. Έτσι αναβαθμίστηκα από την Β’ ομάδα στην πρώτη".

"Πρέπει να πιστεύουμε στην δουλειά μας και να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για κάθε ευκαιρία. Αυτό έκανα στην Μπράγκα, δεν κέρδισα κανέναν τίτλο, αλλά είδατε πόσα κέρδισε η Μπράγκα από πωλήσεις".

"Στη συνέχεια πήγα στον ΠΑΟΚ, που την προηγούμενη σεζόν είχε κερδίσει το νταμπλ. Καταλάβαμε την δεύτερη θέση και παραλίγο να μπούμε στους ομίλους του Champions League".

"Μετά από έναν μήνα, η Παλμέιρας μου έκανε πρόταση. Ένας από τους συνεργάτες μου, μου είπε ότι είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Βραζιλία".

"Έκανα την έρευνά μου και μετά από τρία μίτινγκ κατέληξα στο συμπέρασμα ότι είναι η κατάλληλη ομάδα για να κερδίσω τίτλους".

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Υποβιβάστηκε μετά από 35 χρόνια η Φίτεσε-Δεν πληρούσε τις απαιτήσεις των κανονισμών αδειοδότησης
Η Γιουβέντους «έσωσε» στο φινάλε το βαθμό στη Σαρδηνία, νίκη για Λάτσιο
Εκτέλεσε την Πόρτο και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την ευρω-κούπα η Μίλαν
Πάει πίσω το πρωτάθλημα, προς αναβολή ο τελικός του Κυπέλλου στην Ελλάδα
Τέλος εποχής για Νάτσο στη Ρεάλ Μαδρίτης-Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί το καλοκαίρι
Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Μπάγερν ο Ζιντάν
Στα 125 ευρώ το πιο φθηνό εισιτήριο για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα της Κυριακής
Respect και στους τρεις, αξίζετε να το ζείτε!
Πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014-15 η Αγγλία χωρίς ομάδα στα ημιτελικά Champions ή Europa League
Ανάμεσα στους κορυφαίους-Υποψήφιος για MVP της εβδομάδας στο Conference League ο Τζολάκης