Δεν πληρώθηκαν οι διαιτητές και γι' αυτό δεν έγινε ο αγώνας

Ο ΑΟΧ επρόκειτο να τεθεί αντιμέτωπος την Κυριακή (27/3, 15.00) με την Κέρκυρα στα Περιβόλια, αλλά το ματς δεν ξεκίνησε ποτέ. Οι Κρητικοί δεν έδωσαν το ποσό των 2.050 ευρώ για το εξοδολόγιο των διαιτητών μέσα στο χρονικό περιθώριο των 20 λεπτών που τους δόθηκε, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο διαιτητής Γρατσάνης (Τρικάλων) να κλείσει το φύλλο αγώνα.Έτσι, οι Φαίακες παίρνουν το τρίποντο στα χαρτιά. Ο ΑΟΧ χάνει το ματς με 3-0, θα του αφαιρεθούν βαθμοί από την τωρινή βαθμολογία, ενώ αναμένεται να του επιβληθεί βαρύ πρόστιμο (σε τέτοιες περιπτώσεις προβλέπεται πρόστιμο από 8.000 - 40.000 ευρώ).

Σημειώνεται ότι και οι δύο ομάδες ήθελαν να γίνει το παιχνίδι. Ασκήθηκαν πιέσεις προς τον ρέφερι να μην κλείσει το φύλλο αγώνα, κάτι που ωστόσο έγινε στις 15.26, παρότι οι "κυανόλευκοι" λίγο αργότερα έφερα τα 2.050 ευρώ. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Γιώργος Βούρβαχης δήλωσε: «Ο διαιτητής μου είπε ότι δεν υπήρχαν χρήματα και έδωσε προθεσμία ως τις 15:20. Πήγε κάποιος να φέρει τα λεφτά, αλλά μετά τις 15:20 έκλεισε το φύλλο αγώνα».

Ο Γρατσάνης είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο της Football League, Σπύρο Καλογιάννη, ενώ στο μεταξύ άνθρωπος του ΑΟΧ είχε φύγει από το γήπεδο προκειμένου να φέρει τα χρήματα που ήταν αναγκαία, κάτι που έκανε αλλά, προφανώς, καθυστερημένα. Μερίδα από τους λιγοστούς οπαδούς του ΑΟ Χανιά που βρέθηκαν στο γήπεδο διαμαρτυρήθηκαν προς τον παίκτη Μιχαλανδρέα Νύκταρη, που είναι γιος του χρηματοδότη της ΠΑΕ, Ηρακλή Νύκταρη.

 Για την ιστορία οι δύο ομάδες θα ξεκινούσαν το παιχνίδι ως εξής:

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Θωμάς Γράφας): Πρίφτης, Παγώνης, Ιωαννίδης, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Μ. Νύκταρης, Χατζηλιάδης, Σάντερσον, Τσούτσης, Γκέσιος, Δεινόπαπας.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Γκόμεζ, Μακρίδης, Ιωάννου, Βενέτης, Νίκιτς, Ανδρεόπουλος, Ζορμπάς, Κόντος, Αρναρέλλης, Μπαλντοβαλίεφ.

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων) Βοηθοί: Τζαφόλιας (Αν. Αττικής), Μανούρας (Τρικάλων)

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Πάει πίσω το πρωτάθλημα, προς αναβολή ο τελικός του Κυπέλλου στην Ελλάδα
Respect και στους τρεις, αξίζετε να το ζείτε!
Ανάμεσα στους κορυφαίους-Υποψήφιος για MVP της εβδομάδας στο Conference League ο Τζολάκης
Μασούρας: Για όλα αυτά τα χαμένα ματς του Ολυμπιακού στο 90’, για τη Γιουβέντους, τον Τζέραρντ, το Ριαθόρ
Μαρινάκης σε Φορτούνη: Θα πάτε για πολλά εκατομμύρια εσείς
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Κωνσταντής Τζολάκης... Ο 21χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου που σόκαρε την Ευρώπη
BINTEO: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του μετά από τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες
BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού