Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Ολυμπιακός

Αλύγιστος ο Ολυμπιακός! Με τον Αγκιμπού Καμαρά να γίνεται η «χρυσή» αλλαγή του Πέδρο Μαρτίνς, οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν ισόπαλοι με την Λουντογκόρετς (1-1) και πάνε για την πρόκριση στη Βουλγαρία!

Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα ισορροπημένο στην αρχή, με τους ερυθρόλευκους να απειλούν για πρώτη φορά. Στο τρίτο λεπτό ο Λαλά έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ωστόσο ο Μασούρας δεν πρόλαβε με κοντινή προβολή να την σπρώξει στα δίχτυα.

Στην εξέλιξη της φάσης, ο Γάλλος μπακ έκανε τη σέντρα, ο Χασάν έπιασε την κεφαλιά, ωστόσο ο Κάχλινα απέκρουσε την μπάλα.

Πρώτη τελική για λογαριασμό της Λουντογκόρετς ήταν στο 12ο λεπτό, ωστόσο το σουτ του Τεκπετέι, δεν ανησυχήσε ιδιαίτερα τον Τζολάκη. Ένα λεπτό νωρίτερα ο Σωτηρίου βγήκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Τζολάκη, όντας εκτεθειμένος. Παρ' όλα αυτά, ο νεαρός κίπερ του Ολυμπιακού έδειξε τα αντανακλαστικά του, σταματώντας τον Κύπριο φορ.

Ο Σωτηρίου ανάγκασε τον Τζολάκη να δείξει τα αντανακλαστικά του για μια ακόμα φορά, στο 26ο λεπτό, ωστόσο η φάση θεωρήθηκε ως μη γενόμενη, καθώς ο Τεκπετέι που τροφοδότησε τον Κύπριο φορ, ήταν οφσάιντ.

Μετά το 25', η Λουντογκόρετς πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, στο υπόλοιπο του πρώου ημιχρόνου και έφτασε μια ανάσα από το γκολ, στο 33ο λεπτό.

Ο Κάουλι έκανε την κάθετη μπαλιά - τρύπα στην καρδιά της άμυνας του Ολυμπιακού, ο Σωτηρίου βγήκε απέναντι από την αντίπαλη εστία, ωστόσο ο Τζολάκης με έγκυρη έξοδο, έσωσε τον Ολυμπιακό με εντυπωσιακή επέμβαση.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τη Λουντογκόρετς να απειλεί με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντεσπόντοφ, λίγο έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Τζολάκη.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Λουντογκόρετς πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 50ο λεπτό. Ο Ντεσπόντοφ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, λίγο έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Έλληνας κίπερ έπεσε στη γωνιά του, βρήκε την μπάλα με τα ακροδάχτυλά του, ωστόσο δεν κατάφερε να την απομακρύνει.

Οκτώ λεπτά μετά, ο Ολυμπιακός απείλησε για πρώτη φορά στο δεύτερο μέρος. Ο Βαλμπουενά εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Χασάν βρέθηκε αφύλαχτος στην καρδιά της άμυνας των ερυθρολεύκων, ωστόσο η κεφαλιά που επιχείρησε, εξουδετερώθηκε από τον Καχλίνα.

Στο 62' η Λουντογκόρετς έχασε μια ακόμα καλή στιγμή, ωστόσο το μακρινό σουτ του Τεκπετέι, εξουδετερώθηκε από τον Τζολάκη με σπουδαία επέμβαση.

Λίγα λεπτά, ο Μασούρας προσπάθησε να απειλήσει, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε, εξουδετερώθηκε από τον Καχλίνα, ο οποίος παραχώρηε κόρνερ.

Σταδιακά οι ερυθρόλευκοι έπαιρναν μέτρα στο γήπεδο, καθώς η Λουντογκόρετς ήθελε να διατηρήσει το υπέρ της προβάδισμα στο σκορ. Η κεφαλιά του Ελ Αραμπί στο 72ο λεπτό.

Οι ερυθρόλευκοι έπαιρναν διαρκώς μέτρα στο γήπεδο και κατάφεραν να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ στο 87ο λεπτό. Έπειτα από σουτ του Μαντί Καμαρά που κόπηκε από τους αμυντικούς. ο Αγκιμπού Καμαρά, πήρε την μπάλα στην περιοχή και με ωραία ενέργεια και τελείωμα έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, οι Βούλγαροι έφυγαν ωραία στην αντεπίθεση με τον Ντεσπόντοφ, αυτός πρόλαβε τον Τζολάκη στην έξοδο, ωστόσο δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στην κενή εστία, όντας από πλάγια θέση. Το 1-1 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης του Μάντεν, για τον οποίο οι ερυθρόλευκοι είχαν αρκετά παράπονα, καθώς άφησε ατιμώρητα, αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών της Λουντογκόρετς.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Μπα, Σεμέδο, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Λαλά, Κούντε, Καμαρά, Μασούρας, Βαλμπουενά, Χασάν

Λουντογκόρετς: Καχλίνα, Ικόκο, Πλαστούν, Βερντόν, Νεντιάλκοφ, Σόουζα, Γκονσάλβες, Μποτζί, Ντεσπόντοφ, Τεκπετέι, Σωτηρίου

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Τινάζει την μπάνκα ο πρόεδρος της Πόρτο-«Ο Ολυμπιακός θα δώσει τα 17,5 εκατ. ευρώ για τον Κάρμο»
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη