Έλληνας πρώην παίκτης ιστορικής ομάδας βρήκε τραγικό θάνατο μετά από τροχαίο

Στο πένθος βυθίστηκε το ελληνικό ποδόσφαιρο στην είδηση του θανάτου πρώην παίκτη που ήταν μόλις 42 ετών.

Ο εκλιπών βρήκε τραγικό θάνατο, το βράδυ της Δευτέρας (25/10) όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και αυτό «καρφώθηκε» σε μεγάλη πινακίδα σήμανσης. Μάλιστα, από τη σύγκρουση το αμάξι εξερράγη και άρπαξε άμεσα φωτιά.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής απανθρακώθηκε και οι άνδρες της τροχαίας δεν μπορούσαν να βρουν κανένα στοιχείο για την ταυτότητά του, μια και είχαν λιώσει ακόμα και οι πινακίδες του αυτοκινήτου.

Έπειτα από μεγαλύτερη έρευνα, μπόρεσαν να αναγνωρίσουν τη μάρκα του αμαξιού του 42χρονου και στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως πρόκειται για τον Θύμιο Τζόρτζο, ο οποίος καταγόταν από τον Ριζόμυλο και ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο, αφού είχε αγωνιστεί στη Νίκη Βόλου και στον Αστέρα Ριζομύλου.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Βραδινές ώρες της 25.10.2021 (20:55), στον κλάδο εισόδου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης (Χ/Θ 314+020-Α/Κ Βελεστίνου), από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, Ι.Χ.Ε. όχημα, οδηγούμενο νόμιμα από ημεδαπό 42 ετών, κινούμενο στην επαρχιακή οδό Βόλου-Βελεστίνου, με κατεύθυνση από Βόλο προς την Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης, συγκρούστηκε μετωπικά στο διαχωριστικό στηθαίο εισόδου των δύο (2) κλάδων της Ν.Ε.Ο. Α.Θ.Ε., έθραυσε τις μεταλλικές μπάρες και προσέκρουσε σε κολώνα σήμανσης, με αποτέλεσμα την πρόκληση πυρκαγιάς και την απανθράκωση του οδηγού.

Στο σημείο μετέβησαν έξι (6) οχήματα της Β΄ ΒΙ.ΠΕ. Βόλου με (11) έντεκα πυροσβέστες, οι οποίοι αφού κατέσβησαν την πυρκαγιά ακολούθως απεγκλώβισαν την σωρό του ανωτέρω οδηγού, η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε Μαγνησίας, παραγγέλθηκε προς την Ιατροδικαστική Υπηρεσία η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε Μαγνησίας».

Το «αντίο» της Νίκης Βόλου

Παράλληλα, η διοίκηση της Νίκης Βόλου, στην είδηση του θανάτου του 42χρονου εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία εκφράζει τα συλλυπητήριά της για την απώλειά της. Αναλυτικά, στο μήνυμα αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Θύμιου Τζόρτζου, ο οποίος έφυγε το βράδυ της Δευτέρας από τη ζωή, ύστερα από τραγικό τροχαίο δυστύχημα, σε ηλικία 42 ετών.

Ο Θύμιος αγωνίστηκε στην ομάδα μας, ως ποδοσφαιριστής, για δύο αγωνιστικές σεζόν, στις αρχές της δεκαετίας του 2000, στη Δ' Εθνική. Όσοι τον γνώρισαν, μιλούν για έναν αδαμάντινο χαρακτήρα, για μια "χρυσή" ψυχή.

Θύμιο, καλό ταξίδι! Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει!».

Πηγή: onsports.gr

Δειτε Επισης

Ο Κουέστα έγινε ο πρώτος ξένος παίκτης σε συμμετοχές στην ιστορία του Άρη
Φαβορί για τον τίτλο η ΑΕΚ, στο +4 από τον ΠΑΟ-Έχασαν έδαφος ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός
Αλλαγές στο πρόγραμμα της Super League - Ορίστηκε φινάλε στις 19 Μαΐου, επηρεάζεται ο τελικός κυπέλλου
Με τον κόσμο της στο Καραϊσκάκης η Άστον Βίλα-Tόσα εισιτήρια πήρε για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό
Ξέσπασμα Αταμάν-«Αν δεν πάμε F4 δε θα 'μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»
Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά
Τα τρομερά μωρά του Ολυμπιακού στην κορυφή της Ευρώπης-Νίκησαν τη Μίλαν και έγραψαν ιστορία
Απίστευτο και όμως αληθινό-Η Μπασακσεχίρ έστησε προτομή στον Πέλκα στα social media (pic)
Σειρήνες από Πορτογαλία για Κωνσταντίνο Τζολάκη