«Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί καν να ελέγξει μία θύρα επισήμων, χάσανε ένα πρωτάθλημα έτσι»

Ο Ντέμης Νικολαϊδης αναφέρθηκε μέσω του «Monday Football Club» στη Nova, στα ντροπιαστικά επεισόδια που διαδραματίστηκαν στα τελευταία λεπτά του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, αφήνοντας αιχμές για τον ΠΑΟΚ και την αδυναμία της ΠΑΕ να ελέγξει το γήπεδο.      

«Είμαι έξαλλος με όσα έγιναν στην Τούμπα. Κόψανε την ευκαιρία του ΠΑΟΚ να ισοφαρίσει. Ποδόσφαιρο είναι.. Έχουμε δει να γίνονται σε τελικούς Champions League. Δεν ξέρεις ποτέ τι φταίει, η αστυνομία, οι σεκιούριτι... Η αστυνομία ελέγχει αυτούς που μπαίνουν και παίρνει μεγάλο ποσοστό που πηγαίνει στα ταμεία της. Αυτοί ψάχνουν. Γι' αυτή την πράξη θα τιμωρηθεί η ομάδα, ενώ την ευθύνη την έχει η αστυνομία. Από την άλλη, στην Αγγλία οι αστυνομικοί πληρώνονται μετά το ματς.

Στην Ελλάδα, δεν γίνεται να έχεις αστυνομικούς που δεν πληρώνονται, αφού μπαίνουν στα ταμεία τα λεφτά, και να θες να ρισκάρουν να σκοτωθούν. Στην Αγγλία θέλουν να πληρωθούν γι' αυτό πάνε. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην τα "βάλει" και με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν δύναται να ελέγξει το ίδιο του το γήπεδο. Έβλεπα το ματς και έβλεπα το φιλέ, το δίχτυ στα επίσημα, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί καν να ελέγξει μία θύρα επισήμων. Μία ομάδα πρέπει να ελέγχει όλο το γήπεδο. Πώς μπορεί μια ομάδα να ελέγξει τα επίσημά της; Ένα πρωτάθλημα χάσανε απ' αυτό. Είναι δυνατόν να μην μπορείς; Άμα στους επίσημους βάζεις στα μουλοχτά και 40 χουλιγκάνους δεν θα γίνει ποτέ. Όλες οι ομάδες το ίδιο κάνουν.

Πρώτη ευθύνη έχει η πολιτεία και μετά η κάθε ΠΑΕ. Δεν φταίνε αυτοί που μπαίνουν μέσα. Πάντα υπάρχουν 15-20 οπαδοί που αποφασίζουν ότι το ματς θα τελειώσει 1-0, 2-0 γιατί δεν μπορούμε να βάλουμε άλλο γκολ, δεν τους νοιάζει να παίζουν κεκλεισμένων των θυρών. Θα μείνει κόσμος μακριά από την ομάδα γιατί έτσι τους κάπνισε! Το θέμα όμως δεν είναι οι 20 και οι 50, το πρόβλημα βρίσκεται πιο ψηλά!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά
Τα τρομερά μωρά του Ολυμπιακού στην κορυφή της Ευρώπης-Νίκησαν τη Μίλαν και έγραψαν ιστορία
Απίστευτο και όμως αληθινό-Η Μπασακσεχίρ έστησε προτομή στον Πέλκα στα social media (pic)
Σειρήνες από Πορτογαλία για Κωνσταντίνο Τζολάκη
O Oλυμπιακός Πειραιώς διεκδικεί το Youth League απέναντι στη Μίλαν
ΑΕΚ-Ομόνοια με σούπερ προσφορά στην In2Bet – Ποια θα μείνει ζωντανή στη μάχη του τίτλου;
Πώς έφτασε στον υποβιβασμό ο ΠΑΣ Γιάννενα και η επόμενη ημέρα
Ντέρμπι με ευρωπαϊκό αέρα στο Φάληρο–Εκτός έδρας δοκιμασίες για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό
Εκτέλεσε την Πόρτο και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την ευρω-κούπα η Μίλαν