Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Παίζει ανατροπή δεδομένων με Φαν'τ Σιπ-Στο... βάθος ο Σάντος

  01/12/2021 08:31
Παίζει ανατροπή δεδομένων με Φαντ Σιπ-Στο... βάθος ο Σάντος

Παίζει ανατροπή δεδομένων με Φαν'τ Σιπ-Στο... βάθος ο Σάντος

  01/12/2021 08:31

Οι άνθρωποι της ΕΠΟ επικοινώνησαν με τον Τζον Φαν'τ Σιπ και δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή δεδομένων στο status του Ολλανδού τεχνικού. Ποια τα δεδομένα και τι... παίζει με τον Φερνάντο Σάντος.

Όπως αναφέρεται στην Livesport, οι Κώστας Κωνσταντινίδης και Τάκης Φύσσας συναντήθηκαν με τον Φαν'τ Σιπ και στο... τραπέζι έπεσε η προοπτική της παραμονής του Ολλανδού τεχνικού στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας μέχρι και τους αγώνες του επόμενου Nations League, που θα ολοκληρωθούν τον Σεπτέμβριο του 2022.

Διακαής πόθος των ανθρώπων της ΕΠΟ παραμένει ο Φερνάντο Σάντος και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο στο παραπάνω deadline. Ο πολύπειρος τεχνικός δεσμεύεται με την Εθνική Πορτογαλίας και αν καταφέρει να την οδηγήσει στο Μουντιάλ θα είναι ελεύθερος στα τέλη του 2022, κάτι που θεωρητικά σημαίνει ότι θα μπορούσε να αναλάβει την «γαλανόλευκη» από την 1η Ιανουαρίου του 2023. Αν δε η Πορτογαλία δεν καταφέρει να φτάσει στο μεγάλο ραντεβού του Κατάρ, ο Σάντος θα μπορούσε να... τσεκάρει την Εθνική μας στα ματς του Nations League και στη συνέχεια να αντικαταστήσει τον Φαν'τ Σιπ.

Με βάση τα δεδομένα, η παραμονή του Ολλανδού μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2022 φαίνεται να είναι η ιδανική επιλογή για τους ανθρώπους της ΕΠΟ, αρκεί φυσικά αυτή να συνδυαστεί με την έλευση του Σάντος στη συνέχεια. Από την πλευρά του, ο Φαν'τ Σιπ φαίνεται να έχει μετανιώσει που βιάστηκε να κλείσει την πόρτα στην Ομοσπονδία και πλέον οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες.

Πηγή: sdna

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας