Στην κορυφαία ενδεκάδα των νεαρών Αφρικανών για το 2021 ο Αγκιμπού Καμαρά

Ο Αγκίμπου Καμαρά πέτυχε μια ακόμα σπουδαία διάκριση, καθώς συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα νεαρών Αφρικανών ποδοσφαιριστών για το 2021 από τη Διεθνή Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS).

Τα βλέμματα της δημοσιότητας έχουν πέσει πάνω του τους τελευταίους μήνες, καθώς με την απόδοσή του με την φανέλα του Ολυμπιακού εκτόξευσε το κασέ του και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων του επιπέδου της Λίβερπουλ, της Μίλαν, της Νιούκασλτ και της Λέστερ.

Ο Αγκιμπού Καμαρά έχει 5 τέρματα και 4 ασίστ σε 25 αγώνες όλες τις διοργανώσεις με τους ερυθρόλευκους και αποτελεί βασική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς, όπως και του Καμπά Ντιαβαρά στην Εθνική Γουινέας.

Ο 20χρονος επιθετικός, ο οποίος είχε ασίστ στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι της Γουινέας στη νίκη 2-0 επί της Ρουάντα, συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα των Αφρικανών ποδοσφαιριστών Κάτω των 21 ετών που ανακοίνωσε η Διεθνής Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS).

Αναλυτικά: Στη θέση του τερματοφύλακα βρίσκεται ο 18χρονος Mathyas Randriamany από τη Μαδαγασκάρη, ο οποίος αγωνίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν U19.

Στη δεξιά πλευράς της άμυνας είναι ο 20χρονος Issa Kabore από την Μπουρκίνα Φάσο, που ανήκει στην Μάντσεστερ Σίτι και αγωνίζεται δανεικός στην Τρουά. Αριστερά, ο 19χρονος Saïdou Sow από τη Γουινέα που παίζει στην Σεντ Ετιέν. Στα στόπερ, ο 21χρονος Odilon Kossounou από την Ακτή Ελεφαντοστού, ο οποίος αγωνίζεται στη Μπάγερ Λεβερκούζεν και ο 20χρονος Sinaly Diomande επίσης από την Ακτή Ελεφαντοστού που παίζει στη Λιόν.

Στην τριάδα των κεντρικών χαφ έχουν συμπεριληφθεί ο 20χρονος Aguibou Camara από την Γουινέα που ανήκει στον Ολυμπιακό, ο 20χρονος Anis Ben Slimane από την Τυνησία που αγωνίζεται στην Μπρόντμπι και ο 19χρονος Pape Matar Sarr από τη Σενεγάλη, ο οποίος ανήκει στην Τότεναμ και παίζει δανεικός στη Μετς.

Στην επίθεση, στη δεξιά πλευρά βρίσκεται ο 19χρονος Amad Diallo Traoré από την Ακτή Ελεφαντοστού ο οποίος αγωνίζεται στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αριστερά ο 20χρονος Kamaldeen Sulemana από την Γκάνα που παίζει στη Ρεν και στην κορυφή της επίθεσης ο 21χρονος Lassina Traore από την Μπουρκίνα Φάσο που αγωνίζεται στη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

 

Δειτε Επισης

Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Κωνσταντής Τζολάκης... Ο 21χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου που σόκαρε την Ευρώπη
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες
BINTEO: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη για την πρόκριση του Ολυμπιακού
Το φυλαχτό του πατέρα του Τζολάκη στη διαδικασία των πέναλτι-«Πήραμε μαζί την πρόκριση»
Τζέκο: Τα πέναλτι είναι μία ειδική διαδικασία, εμείς δεν ήμασταν τυχεροί
Είπε αντίο στην Ευρώπη o ΠΑΟΚ με κέρδη άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ
Τα highlights από τη μεγαλειώδη πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε
Τα χρήματα που πήρε κι αυτά που περιμένει ο Ολυμπιακός στο Conference League
Ο Ολυμπιακός έγινε η τρίτη ελληνική ομάδα που φτάνει στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης