Καταρχήν συμφωνία για αποφυγή του Grexit, αποφασίζει ο Τσίπρας

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (12/4) η συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη και τον Γιώργο Γκιρτζίκη. Η ΕΠΟ δεσμεύτηκε να αποσύρει την προσφυγή της στο ΣτΕ, αιτείται να αρχίσει άμεσα το Κύπελλο, ενώ ο υφυπουργός Αθλητισμού θα έχει επαφή με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και μέχρι την Παρασκευή (15/4) θα έχει αποφασιστεί οριστικά αν θα γίνουν οι αγώνες.
 
Μέσα στις επόμενες μέρες έρχεται στην Ελλάδα ομάδα εργασίας της FIFA, προκειμένου να ξεκινήσει επαφές για τον "έλεγχο" των κανονισμών της Επιτροπής Δεοντολογίας και του καταστατικού της ΕΠΟ. Όλα δείχνουν ότι το Κύπελλο θα ξεκινήσει και ότι το Grexit, σύμφωνα με τις ενδείξεις, θα αποφευχθεί.
 
Αμέσως μετά τη συνάντηση ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και εκπρόσωπος της FIFA, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, ανέφερε: "Δεν έχουμε συμφωνήσει για τον τελικό. Επαναλαμβάνω ότι υπάρχει η δέσμευση να αρχίσει ξανά το Κύπελλο. Θα δούμε πώς θα γίνει ο τελικός. Ισως εκτός Αθήνας, ίσως χωρίς κόσμο, ίσως με παιδιά στις εξέδρες. Η ΕΠΟ θα στείλει τις απόψεις της στο Υπουργείο. Mέχρι την Παρασκευή ο κ. Κοντονής αποφασίζει οριστικά την επανέναρξη του Κυπέλλου".
 
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, είπε: "Ας μη βιαζόμαστε μέχρι την Παρασκευή. Δεν θα πω αν το ποδόσφαιρο βγαίνει ηττημένο. Το θέμα είναι να έχουμε ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να σας το πω με βεβαιότητα. Ίσως έχει αποφευχθεί το Grexit. Εμείς κάναμε προσφυγή στο ΣτΕ για το Κύπελλο. Από τη στιγμή που θα γίνει, δεν υπάρχει λόγος προσφυγής. Προλαβαίνουμε να τελειώσουμε με το Κύπελλο, αρκεί να το οριστικοποιήσουμε την Παρασκευή".
 
Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Ο Κουέστα έγινε ο πρώτος ξένος παίκτης σε συμμετοχές στην ιστορία του Άρη
Φαβορί για τον τίτλο η ΑΕΚ, στο +4 από τον ΠΑΟ-Έχασαν έδαφος ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός
Αλλαγές στο πρόγραμμα της Super League - Ορίστηκε φινάλε στις 19 Μαΐου, επηρεάζεται ο τελικός κυπέλλου
Με τον κόσμο της στο Καραϊσκάκης η Άστον Βίλα-Tόσα εισιτήρια πήρε για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό
Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά
Τα τρομερά μωρά του Ολυμπιακού στην κορυφή της Ευρώπης-Νίκησαν τη Μίλαν και έγραψαν ιστορία
Απίστευτο και όμως αληθινό-Η Μπασακσεχίρ έστησε προτομή στον Πέλκα στα social media (pic)
Σειρήνες από Πορτογαλία για Κωνσταντίνο Τζολάκη
O Oλυμπιακός Πειραιώς διεκδικεί το Youth League απέναντι στη Μίλαν