Στέλνουν τον Γιοβάνοβιτς στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Το καλοκαίρι πλησιάζει, η σεζόν τελειώνει σε λίγες μέρες και η φημολογία εντείνεται όλο και περισσότερο. Όχι μόνο για ποδοσφαιριστές, ενίοτε και για προπονητές. Ακόμα και όσοι ανανέωσαν πρόσφατα τα συμβόλαια τους, δεν ξεφεύγουν από τις φήμες.  

Όπως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος συμφώνησε με τον Γιάννη Αλαφούζο την προηγούμενη εβδομάδα να ανανεώσουν τη συνεργασία τους και θα μείνει στην Αθήνα.

Ωστόσο, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχουν άλλη άποψη. Ένα (δημοφιλές) account στο Twitter που ασχολείται με το ποδόσφαιρο της χώρας της Μέσης Ανατολής, υποστηρίζει ότι ο Γιοβάνοβιτς θα επιστρέψει εκεί που πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της περασμένης δεκαετίας!

Σύμφωνα με το tweet, η Αλ Ιτιχάντ Κάλμπα είναι κοντά στην πρόσληψη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Βέβαια, αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ο 60χρονος τεχνικός θα κοουτσάρει στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και τη νέα σεζόν.

Η Αλ Ιτιχάντ Κάλμπα τερμάτισε στην 11η θέση του πρωταθλήματος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και φέτος έχει βλέψεις για μία πολύ καλύτερη πορεία. Ο Γιοβάνοβιτς δούλεψε δύο φορές στην Αλ Νασρ, ενώ είχε αναλάβει και την Εθνική των ΗΑΕ, όμως έφυγε επειδή ξέσπασε η πανδημία του κορωνοϊού.

Πηγή: sportday

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Κρουζ Αζούλ έβαλε τον διεθνή Έλληνα επιθετικό να προπονείται μόνος του
Κωνσταντίνου: Η παρουσία του κόσμου στην πρώτη μου προπόνηση μου έβαλε 100 κιλά βάρος στην πλάτη»
Όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του στην ΑΕΚ ο Γαλανόπουλος
Στο στόχαστρο της Αταλάντα ο Βαγιαννίδης
Μεταγραφή από το... πάνω ράφι-Παίρνει τον Σέρβο διεθνή, Ούρος Ράτσιτς ο Άρης
Διπρόσωπος ξανά ο Παναθηναϊκός-Αποχαιρέτησε με ήττα την Αυστρία
Ο Κάστρο δεν υπολογίζει τον Λαφόντ και τον άφησε εκτός αποστολής-Περιμένει ο Παναθηναϊκός
Πωλήθηκε στην στην Κράσνονταρ ο Αουγκούστο-Το ποσό που θα λάβει ο ΠΑΟΚ
Στους υποψηφίους για την εθνική Ινδίας ο Στάικος Βεργέτης
Ο Μανδάς ζητά εγγυήσεις από τη Λάτσιο-Θέλει ενημέρωση για το ρόλο του στην ομάδα