Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
trans gif

Ζητάει αποζημίωση και όλα τα χρήματα του συμβολαίου του ο Μπούργος

  01/09/2022 14:16
Ζητάει αποζημίωση και όλα τα χρήματα του συμβολαίου του ο Μπούργος

Ζητάει αποζημίωση και όλα τα χρήματα του συμβολαίου του ο Μπούργος

  01/09/2022 14:16

Ο Άρης τελείωσε τον Χερμάν Μπούργος μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό, αλλά φαίνεται ότι δεν θα ξεμπλέξει εύκολα με τον Αργεντινό τεχνικό.

Στην παρούσα φάση, όλα δείχνουν ότι ο Άρης και ο Μπούργος θα οδηγηθούν σε δικαστική διαμάχη!

Ο Μπούργος αρνείται να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του και μάλιστα δείχνει ιδιαίτερα σκληρός στις πρώτες επαφές για το διαζύγιο, αφού φέρεται να διεκδικεί ως αποζημίωση όλο το ποσό που προβλέπεται από το συμβόλαιο.

Στην ΠΑΕ Άρης αντίθετα, υποστηρίζουν ότι υπάρχει όρος να πάρει τα δεδουλευμένα του και να αποχωρήσει. Ο Μπούργος, όμως, δεν δείχνει διάθεση για να φύγει φιλικά και  ζητάει όλα τα λεφτά της σεζόν 2022-2023! Στον Άρη μιλούν για unfair του Αργεντίνου μια και ότι γνώριζε πως μπήκε όρος για διαζύγιο κοινή συναινέσει και πληρωμή των δεδουλευμένων, αλλά τώρα «κάθεται»  στο συμβόλαιο και ζητάει όλα τα χρήματα της σεζόν.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη η ΠΑΕ Άρης κινήθηκε δικαστικά, κάνοντας καταγγελία στην ΕΠΟ. Όπως αναφέρουν στον Άρη «πρόκειται για μια unfair στάση, αφού ήθελαν να χωρίσουν σαν φίλοι, όπως με όλους που φεύγουν τα τελευταία χρόνια, αλλά ο Μπούργος διάλεξε τον δρόμο των δικαστηρίων».

Πηγή: onsports

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας