Στην Ελλάδα ο ατζέντης του Αϊτόρ-Τρελά λεφτά ζήτησε ο Ισπανός εξτρέμ

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τον Αϊτόρ για το νέο συμβόλαιο, αλλά οι αρχικές απαιτήσεις του ατζέντη του Ισπανού ήταν... διπλασιασμός, συν μπόνους!  

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τον… αγώνα για να διατηρήσει στο ρόστερ του τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του στη φετινή έναρξη της σεζόν, αλλά και έναν από τους καλύτερους συνολικά από το περσινό καλοκαίρι έως και σήμερα. Διότι δεν είναι μυστικό ότι ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, δεν είναι ακόμη ένας παίκτης πράσινου ρόστερ. Αλλά ένα πρόσωπο – κλειδί στα πλάνα και στο ποδόσφαιρο που θέλει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Όπως έχει ήδη γράψει to10.gr, οι Πράσινοι έχουν αποφασίσει να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Αϊτόρ, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2023. Και θέλουν να το κάνουν άμεσα. Χωρίς χρονοτριβή και με σκοπό να μην μπλέξουν σε δράματα. Για αυτόν τον λόγο ξεκίνησαν ήδη οι διαπραγματεύσεις με τον εκπρόσωπό του. Οι οποίες, πάντως, δεν αναμένεται να είναι πολύ εύκολες.

Οι πληροφορίες του to10.gr αναφέρουν πως ο εκπρόσωπος του Ισπανού εξτρέμ ήρθε στην Ελλάδα, συζήτησε με τους Πράσινους και… έριξε τη βόμβα. Συγκεκριμένα, φέρεται να ενημέρωσε ότι ο πελάτης του για να πει το «ναι», θέλει διπλασιασμό αποδοχών. Από τις 400.000 στις 800.000 € τον χρόνο.

Για την ακρίβεια, το πραγματικό ποσό που φέρεται να ζητάει ο Ισπανός είναι μεγαλύτερο, καθώς θέλει να βάλει σημαντικά μπόνους, που θα ανεβάζουν τις απολαβές κοντά στο ένα εκατομμύριο. Κάνοντάς τον έτσι δυνητικά τον τρίτο πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του συλλόγου, μετά τον Μπερνάρντ και τον Σποράρ!

Ο μάνατζερ του Αϊτόρ έφυγε χωρίς να υπάρξει συμφωνία, αλλά οι δύο πλευρές τα λένε σε καλό κλίμα. Και υπάρχει αισιοδοξία και από την ομάδα και από τον ποδοσφαιριστή ότι στο τέλος θα βρεθεί το σημείο επαφής που θα φέρει τις υπογραφές.Με τον Παναθηναϊκό, πάντως, να πιέζει ώστε αυτό να συμβεί άμεσα.

Το γεγονός ότι ο Αϊτόρ μπορεί από τον Ιανουάριο να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του έχει κάνει τους Πράσινους να είναι απόλυτοι στις επαφές με τον ατζέντη του. Θέλουν οριστική (θετική) απάντηση εάν είναι δυνατόν μέσα στον μήνα και θέλουν να κλείσουν την ανανέωση για να προλάβουν το… κακό.

Διότι είναι ρεαλιστικός ο φόβος ο παίκτης να… κλαπεί από άλλη ομάδα. Εξάλλου, μιλάμε για ποδοσφαιριστή που φέτος διάγει το καλύτερο ξεκίνημα της καριέρας του, έχοντας 5 γκολ και 2 ασίστ στις 7 πρώτες συμμετοχές του με το Τριφύλλι! Βελτιώνοντας ήδη την περσινή πολύ καλή χρονιά του!

Πηγή: to10

Δειτε Επισης

Oι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι στηρίζουν Ποτσετίνο
Η UEFA απειλεί την Εθνική Ισπανίας και τις ομάδες με αποκλεισμό από EURO και Champions League
Γκουαρδιόλα: Αυτό που έπαθε η Λίβερπουλ, μπορεί να συμβεί στην Άρσεναλ και σε εμάς
Οπαδοί της Μπάγερν μαζεύουν υπογραφές για την παραμονή του Τούχελ
Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στην Λίβερπουλ μετά τη φυγή του Κλοπ
Ντέμης για το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός-«Τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχουμε ξαναδεί τόσο μεγάλη διαφορά»
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Νέβιλ: Αν η Νότιγχαμ δεν σταματήσει να ασχολείται με τη διαιτησία θα πέσει
Ο Αντσελότι προανήγγειλε την επιστροφή του Κουρτουά
Σλοτ: Θέλω να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ, αισιόδοξος πως θα συμφωνήσει με τη Φέγενορντ