Δεν κατεβαίνει ο ΠΑΟΚ στην "Καραϊσκάκης"

Η απόφαση πάρθηκε και δεν αλλάζει. Ο ΠΑΟΚ κάνει πράξη όλα όσα είχε τονίσει στις δηλώσεις του ο Ιβάν Σαββίδης και δεν θα κατέβει να αγωνιστεί στον δεύτερο ημιτελικό κυπέλλου Ελλάδος, με τον Ολυμπιακό, στο "Γ. Καραϊσκάκης".
 
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχοντας και τη γνωμοδότηση των νομικών συμβούλων της ομάδας, αλλά και πολλών ανθρώπων γύρω από την οικογένεια του ΠΑΟΚ, αποφάσισε πως από τη στιγμή που εμπράκτως δεν έχει αλλάξει το παραμικρό στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ δεν θα πρέπει να αγωνιστεί στο παιχνίδι αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες έγινε ευρεία σύσκεψη παρουσία του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, του Βλάνταν Ίβιτς, των αρχηγών και του Γιώργου Κούδα έτσι ώστε να συζητηθεί το θέμα. Από όλους όσοι παραβρέθηκαν στην συνάντηση, υπήρξε ομόφωνη εισήγηση προς τον μεγαλομέτοχο πως η ομάδα δεν πρέπει να κατέβει. 

Ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ με την επιλογή του αυτή, τονίζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, πως για να έρθουν οι ριζικές αλλαγές απαιτούνται και θυσίες, με τον Δικέφαλο να μην έχει λόγο να κάνει πίσω από τη στιγμή που έπειτα από τόσες μέρες δεν υπήρξε κάτι χειροπιαστό που να δείχνει πως υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να γίνουν αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και ο προκλητικός ορισμός του Καλογερόπουλου, που επιβεβαιώνει όλα όσα ισχυρίζονται στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δηλαδή πως στην ΕΠΟ δεν έχει αλλάξει το παραμικρό.

Ως εκ τούτου ο αγώνας της Τετάρτης αναμένεται να κατακυρωθεί υπέρ του Ολυμπιακού. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως οι αρχηγοί του Δικεφάλου που ήταν παρόντες στη χθεσινή σύσκεψη (Τζιόλης, Αθανασιάδης, Τζαβέλλας), υποστήριξαν πως η ομάδα είναι έτοιμη από αγωνιστικής πλευράς, ωστόσο και αυτοί με τη σειρά τους, τάχθηκαν υπέρ της απόφασης που έλαβε η ΠΑΕ.
 
Πηγή: sdna.gr
 

Δειτε Επισης

Εκτέλεσε την Πόρτο και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την ευρω-κούπα η Μίλαν
Πάει πίσω το πρωτάθλημα, προς αναβολή ο τελικός του Κυπέλλου στην Ελλάδα
Respect και στους τρεις, αξίζετε να το ζείτε!
Ανάμεσα στους κορυφαίους-Υποψήφιος για MVP της εβδομάδας στο Conference League ο Τζολάκης
Μασούρας: Για όλα αυτά τα χαμένα ματς του Ολυμπιακού στο 90’, για τη Γιουβέντους, τον Τζέραρντ, το Ριαθόρ
Μαρινάκης σε Φορτούνη: Θα πάτε για πολλά εκατομμύρια εσείς
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Κωνσταντής Τζολάκης... Ο 21χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου που σόκαρε την Ευρώπη
BINTEO: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του μετά από τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες