Στη Θεσσαλονίκη για υπογραφές ο Μάτος

Στη Θεσσαλονίκη είναι από την Πέμπτη (5/5) ο Λέο Μάτος. Ο 30χρονος δεξιός φουλ μπακ της Ντνίπρο προφανώς για να βρίσκεται στη πόλη, εκτιμάται πως είναι στα "τελειώματα" η συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ αναφορικά με την νέα σεζόν.
 
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες πάνω στο θέμα του ενώ από το περιβάλλον του "Δικεφάλου" προκύπτει πως η ομάδα θα κινηθεί άμεσα για την απόκτησή του μόλις μείνει και τυπικά ελεύθερος από την Ντνίπρο.
 
Επιλογή Μίχελ ο Μάτος
 
Ο Μάτος είναι 10 μήνες απλήρωτος από την Ντνίπρο και γι' αυτό φεύγει από την ουκρανική ομάδα. Παίζει ως δεξιός και αριστερός μπακ αλλά και ως δεξιός χαφ και επειδή η σύζυγός του κυοφορεί το τρίτο παιδί της οικογένειας ψάχνει σιγουριά στα χρήματα και αυτή του την δίνει ο ΠΑΟΚ.
 
Ο παίκτης αποτελεί επιλογή του Λούμπος Μίχελ καθώς είχε προσωπική εικόνα και τον παρακολούθησε σε ματς που έδωσε η Σαχτάρ (όταν ο Μίχελ ανήκει στην συγκεκριμένη ομάδα) με την Ντνίπρο. Όταν έμαθε πως θα έμενε ελεύθερος λόγω των οφειλομένων, τότε έκανε επαφές για να τον αποκτήσει ο ΠΑΟΚ.
 
Στον "Δικέφαλο" θεωρούν πως θα τελειώσει άμεσα το θέμα ποντάροντας πως θα βρεθεί η λύση για κοινή συναίνεση λύση του συμβολαίου με την Ντνίπρο αφού χρωστά λεφτά στον παίκτη. Ο Βραζιλιάνος γεννήθηκε στις 2 Απριλίου του 1986 και ξεκίνησε την καριέρα του από τα μικρά τμήματα της Φλαμένγκο ενώ ήταν διεθνής και με τις μικρές ομάδες της Βραζιλίας.
 
Πέρασε από την Μαρσέιγ, την Τομπέζ, την Παρανά, την Φιγκειρένσε, την Βίλα Νόβα ενώ από το 2010 ως το 2014 έπαιζε στην Τσερνομόρετς. Το 2014 μετακόμισε στην Ντνίπρο, όπου ανήκει και ως τώρα.
 
Η θέση του ΠΑΟΚ
 
Από την πλευρά του ΠΑΟΚ επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο  Μάτος, με την υποσημείωση ότι θα προχωρήσει η περίπτωση του μόνο αν μείνει ελεύθερος. Αρνούνται όμως ότι ο παίκτης΄ήρθε στη Θεσσαλονίκη.
 

Πηγή: sport24.gr  
 

Δειτε Επισης

Πρόκριση για Ρόμα, Λεβερκούζεν, Μαρσέιγ και Αταλάντα στα ημιτελικά του Europa League
Άλωσε την Πόλη ο Ολυμπιακός και πήρε ιστορική πρόκριση στους «4» του Conference League
Τα χρήματα που βάζει στο ταμείο του ο ΠΑΟΚ από το Conference League
Μεγάλη πρόκριση η Ρόμα, ακάθεκτη για κούπα η Λεβερκούζεν και εκτός Ευρώπης η Λίβερπουλ
Έκοψε τα φτερά του ΠΑΟΚ η Κλαμπ Μπριζ και τον άφησε εκτός Conference League
Άνω κάτω η Μπριζ-Έφυγε ο Ολσεν από την Ελλάδα και πήγε στη Δανία
Με δύο εκπλήξεις η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπριζ
Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε
Πήρε θέση η ΕΠΟ-«Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής»
Η FIFA ενημέρωσε και επίσημα πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα στην Εθνική Ανδρών