Ραντεβού θανάτου μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού και ΑΕΚ

«Ραντεβού» οπαδών της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού θα μπορούσε να υπάρξει έξω από το Στάδιο την ημέρα τέλεσης του τελικού κυπέλλου, το περασμένο Σάββατο.
 
Το παιχνίδι επρόκειτο να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, με τις δύο ομάδες και την ΕΠΟ να εξασφαλίζουν ένα συγκεκριμένο αριθμό προσκλήσεων. Ωστόσο, είχε δημιουργηθεί παρόλα αυτά έντονος φόβος για συνάντηση οπαδών των δύο ομάδων εκτός γηπέδου.
 
Η Θύρα 7 είχε δώσει ραντεβού στις εγκαταστάσεις του Ρέντη λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι για να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Στη σύσκεψη, που έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ, οι εκπρόσωποι των Ερυθρόλευκων ζήτησαν από την αστυνομία να επιτρέψει στους φιλάθλους της ομάδας τους να τη συνοδεύσουν στον δρόμο προς το γήπεδο. Το αίτημα του Ολυμπιακού απορρίφθηκε από την αστυνομία, όπως ήταν αναμενόμενο, αλλά δεν υπήρχε καμία εξασφάλιση ότι οι οπαδοί δεν θα έκαναν πράξη την πρόθεσή τους να ακολουθήσουν την αποστολή.

Την ίδια στιγμή... κινητοποίηση προκειμένου να υπάρξει συγκέντρωση έξω από το ΟΑΚΑ την ημέρα του τελικού υπήρξε και από οπαδούς της ΑΕΚ, κάτι που έγινε γνωστό, τόσο στην αστυνομία, όσο και στην διοργανώτρια ΕΠΟ. Με απλά λόγια, θα μπορούσε να την ημέρα του τελικού, να υπάρξει συνάντηση των οπαδών των δύο ομάδων πέριξ του ΟΑΚΑ.

Αυτός είναι και ο λόγος που στην υπουργική απόφαση που εκδόθηκε για την αναβολή του αγώνα αναφέρεται η πιθανότητα εκδήλωσης επεισοδίων τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου που θα γινόταν ο τελικός... 
 
Πηγή: sdna.gr
 

Δειτε Επισης

Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη
Λουτσέσκου: Ποιητής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντέλιας