Αδιέξοδο στη Λίγκα για τελικό και playoffs

Τα playoffs και οι ημερομηνίες που πρέπει να βρεθούν για να διεξαχθούν οι επόμενες αγωνιστικές χωρίς πρόβλημα, με δεδομένη την απόφαση της ΕΠΟ να ορίσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας την Τρίτη 17 Μαΐου, τέθηκαν επί τάπητος σε άτυπη σύσκεψη που έγινε την Πέμπτη (12/5)  στα γραφεία της Λίγκας ανάμεσα στον Γιώργο Μποροβήλο και τους εκπροσώπους των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Πανιωνίου, των ομάδων δηλαδή που μετέχουν στο μίνι πρωτάθλημα.

Δεν βρέθηκε όμως άκρη. Η ΑΕΚ δεν δέχθηκε την πρόταση για μετάθεση του αγώνα της 2ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο από την Κυριακή (15/5) στο Σάββατο (14/5), προκειμένου να διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου την Τρίτη (17/5). Και αυτό διότι η συγκεκριμένη πρόταση, εξυπηρετεί τις υπόλοιπες ομάδες, όμως ο Δικέφαλος θα αναγκαστεί να δώσει τρια ματς μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα, ενώ στη συνάντηση επικαλέστηκε κίνδυνο επεισοδίων, αφού την ίδια μέρα παίζει στο μπάσκετ ο Παναθηναϊκός με τον Άρη, στον πέμπτο ημιτελικό του πρωταθλήματος.

Στην ΑΕΚ πρότειναν να γίνει το ματς με τους "κυανέρυθρους" με τη λήξη των playoffs, αλλά οι άλλες οι ομάδες δεν το δέχτηκαν. Όσο η Ένωση εμμένει στο να μην γίνει το παιχνίδι της το Σάββατο (14/5), ο τελικός δεν μπορεί να γίνει την Τρίτη (17/5). Η Super League ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή (13/5) θα πραγματοποιηθεί έκακτο διοικητικό συμβούλιο:

"Ανακοινώνενται ότι την Παρασκευή 13/05/2016 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League. Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως: 1. Λήψη αποφάσεων αναφορικά με το ζήτημα του προγράμματος των αγώνων Playoff σε σχέση με τις αποφάσεις  Ε.Π.Ο. και Πολιτείας ως προς τη διεξαγωγή του Τελικού Αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος. 2. Διάφορα".  

Δειτε Επισης

Εκτέλεσε την Πόρτο και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την ευρω-κούπα η Μίλαν
Πάει πίσω το πρωτάθλημα, προς αναβολή ο τελικός του Κυπέλλου στην Ελλάδα
Respect και στους τρεις, αξίζετε να το ζείτε!
Ανάμεσα στους κορυφαίους-Υποψήφιος για MVP της εβδομάδας στο Conference League ο Τζολάκης
Μασούρας: Για όλα αυτά τα χαμένα ματς του Ολυμπιακού στο 90’, για τη Γιουβέντους, τον Τζέραρντ, το Ριαθόρ
Μαρινάκης σε Φορτούνη: Θα πάτε για πολλά εκατομμύρια εσείς
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Κωνσταντής Τζολάκης... Ο 21χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου που σόκαρε την Ευρώπη
BINTEO: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του μετά από τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες