Δεν είναι αστείο, έχει τελικό κυπέλλου Ελλάδας

Δεν είναι αστείο. Σήμερα στις 20:30 θα έχουμε, τελικά, τη σέντρα στον τελικό Κυπέλλου μεταξύ του Ολυμπιακού (τυπικά γηπεδούχος) με την ΑΕΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν το 28ο Κύπελλο στην Ιστορία τους και το 18ο νταμπλ (2ο συνεχόμενο). Από την άλλη, η Ένωση, θέλει να συνδυάσει την επιστροφή της στη Super League με ένα τρόπαιο.

Τελευταία φορά που κατέκτησε η ΑΕΚ τον εν λόγω θεσμό ήταν τη σεζόν 2010-2011 και άπαντες στην ομάδα θέλουν τη νίκη απόψε.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μάρκο Σίλβα ανακοίνωσε αποστολή με 26 (!) ονόματα, στα οποία ανάμεσα δεν είναι μόνο ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Μάλιστα σήμερα το πρωί η ομάδα θα προπονηθεί στο Ρέντη (έμειναν εκεί χθες), ώστε να τσεκάρει ο Πορτογάλος τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του. 

Στα σχέδιά του για την αρχική 11άδα είναι οι: Ρομπέρτο κάτω από το τέρμα κι οι Μαζουακού - Σαλίνο θα είναι τα δύο μπακ, με τους Σιόβα και Ντα Κόστα να συνθέτου το αμυντικό δίδυμο. Κασάμι και Μιλιβόγεβιτς θα βρίσκονται στον άξονα, με τον Κώστα Φορτούνη να είναι πίσω από τον Ιντέγε. Ερνάνι και Φουστερ αναμένεται να είναι τα δύο ακραία χαφ.

Από την άλλη, ο Στέλιος Μανωλάς στο δικό του 4-2-3-1 σκέφτεται να ξεκινήσει με τους: Μπαρόχα στο τέρμα και τους Γκάλο, Κολβέτσιο, Άρθο και Ντίντακ στην άμυνα. Γιόχανσον και Σιμόες θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, ο Μάνταλος θα έχει ρόλο οργανωτή λογικά (ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει ο βαθμός ετοιμότητάς του) κι οι Βάργκας - Αραβίδης θα είναι δεξιά και αριστερά του Τζιμπούρ.
Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Εκτέλεσε την Πόρτο και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την ευρω-κούπα η Μίλαν
Πάει πίσω το πρωτάθλημα, προς αναβολή ο τελικός του Κυπέλλου στην Ελλάδα
Respect και στους τρεις, αξίζετε να το ζείτε!
Ανάμεσα στους κορυφαίους-Υποψήφιος για MVP της εβδομάδας στο Conference League ο Τζολάκης
Μασούρας: Για όλα αυτά τα χαμένα ματς του Ολυμπιακού στο 90’, για τη Γιουβέντους, τον Τζέραρντ, το Ριαθόρ
Μαρινάκης σε Φορτούνη: Θα πάτε για πολλά εκατομμύρια εσείς
Οι αποδόσεις κατάκτησης του Conference League
Κωνσταντής Τζολάκης... Ο 21χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου που σόκαρε την Ευρώπη
BINTEO: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του μετά από τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι
Δεν παίζει στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες