Δίωξη στον Τζεμπούρ για τις μπουνιές στην Τούμπα

O Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκσε δίωξη σε βάρος του Ράφικ Τζεμπούρ, για βιαιοπραγία. Υπενθυμίζεται ότιο φορ της ΑΕΚ με το σφύριγμα της λήξης στο ματς της πρεμιέρας των playoffs με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, χτύπησε τον γκολκίπερ του Δικεφάλου, Μάρκο Βελλίδη.

Το Άρθρο 10 του πειθαρχικού κώδικα για το οποίο κλήθηκε προβλέπει τιμωρία τριών αγωνιστικών για βιαιοπραγία. Στην παρ. 8β του ΚΑΠ επισημαίνεται: "β) παράβαση η οποία διεπράχθη και δεν τιμωρήθηκε από τον διαιτητή διότι διέλαθε της προσοχής του διαιτητή. Στις περιπτώσεις αυτές είναι υποχρεωτική η κλήση σε απολογία". Πλέον ο Αλγερινός πρέπει να κληθεί σε απολογία, αλλά είναι άγνωστο πότε θα τιμωρηθεί, αφού η αποχή των δικηγόρων λήγει την Τρίτη (24/5).

Η ενημέρωση: "Σας ενημερώνουμε ότι ο Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκσε δίωξη σε βάρος του Ραφίκ Τζεμπούρ ποδοσφαιριστή της ομάδας ΠΑΕ ΑΕΚ διότι την 11/5/2016 μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ ΑΕΚ στα πλαίσια των play off για το πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE και πριν μεταβούν οι παίκτες στα αποδυτήρια, κατά τη διάρκεια επεισοδίων μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, γρονθοκόπησε τον Μάρκο Βελλίδη παίκτη της ομάδας ΠΑΕ ΠΑΟΚ, γεγονός που διέλαθε της προσοχής του διαιτητή του αγώνα. Η παραπάνω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 15 παρ.8β του Κ.Α.Π και 10, 34 παρ. 2α του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ".  
 
Πηγή: sport24.gr
 

Δειτε Επισης

Τρέλα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού-Εξαντλήθηκαν άμεσα τα εισιτήρια με Άστον Βίλα
Ο Κουέστα έγινε ο πρώτος ξένος παίκτης σε συμμετοχές στην ιστορία του Άρη
Φαβορί για τον τίτλο η ΑΕΚ, στο +4 από τον ΠΑΟ-Έχασαν έδαφος ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός
Αλλαγές στο πρόγραμμα της Super League - Ορίστηκε φινάλε στις 19 Μαΐου, επηρεάζεται ο τελικός κυπέλλου
Με τον κόσμο της στο Καραϊσκάκης η Άστον Βίλα-Tόσα εισιτήρια πήρε για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό
Ξέσπασμα Αταμάν-«Αν δεν πάμε F4 δε θα 'μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»
Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά
Τα τρομερά μωρά του Ολυμπιακού στην κορυφή της Ευρώπης-Νίκησαν τη Μίλαν και έγραψαν ιστορία
Απίστευτο και όμως αληθινό-Η Μπασακσεχίρ έστησε προτομή στον Πέλκα στα social media (pic)