O ΠΑΟΚ έκανε παρέλαση στην Πλατεία, 2-0 τον Πανιώνιο



Με γκολάρες των Αθανασιάδη και Μακ, μια σε κάθε ημίχρονο, ο καλύτερος ΠΑΟΚ πέρασε εύκολα (0-2) από την Νέα Σμύρνη και πάτησε την κορυφή της βαθμολογίας! Έχασε πέναλτι ο Οικονόμου στο 88' και μετά αποβλήθηκε! 

Ο ΠΑΟΚ έδειξε χαρακτήρα, σοβαρότητα και επιθετική ευστοχία για ακόμα ένα ματς και νίκησε καθαρά και δίκαια τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη με 2-0. Ένας Πανιώνιος που μετά την απόφαση - έκπληξη για αποκλεισμό του Μπακασέτα από την 18άδα ήταν δεδομένα άλλη ομάδα. Η απώλεια αυτή σε συνδυασμό με την επιθετική δυστοκία των γηπεδούχων τους στοίχισε για τα καλά στο ματς αυτό της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League. Ο ΠΑΟΚ έχει πλέον 2 νίκες και 1 ισοπαλία. Χαμένο πέναλτι από τον Οικονόμου και μετά αποβολή του και come back Μπερμπάτοφ, που έπαιξε ως αλλαγή.
 
Ενός λεπτού σιγή που ορισμένοι δεν σεβάστηκαν
 
Πριν την σέντρα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον παλαίμαχο του Πανιωνίου, Αχιλλέα Αθανασούλα. Υπήρξαν ορισμένοι που δεν το σεβάστηκαν αυτό καθώς στην διάρκεια του λεπτού αυτού φώναζαν και αποδοκίμαζαν.
 
Έκπληξη με Μπακασέτα και πως ξεκίνησε ο Πανιώνιος
 
Η μεγάλη είδηση πριν την σέντρα ήταν φυσικά ο αποκλεισμός του Μπακασέτα από την 18άδα του Πανιωνίου λόγω των σεναρίων και των πληροφοριών πως κλείνει στην ΑΕΚ. Η διάταξη του Πανιωνίου: Διούδης κίπερ, στόπερ οι Οικονόμου και Ρισβάνης, άκρα άμυνας με Βλάχο και Τασουλή, κέντρο με Κόρμπο και Σιώπη και επιτελικός ο Χαλκιαδάκης. Στα δύο... φτερά οι Μασούρας και Καραμάνος και φορ ο Ανσαριφάρντ.
 
Έτσι έπαιξε ο ΠΑΟΚ
 
Στον αντίποδα για τον δικέφαλο του Βορρά: πορτιέρο ο Γλύκος, κέντρο άμυνας με Μαλεζά και Τζαβέλλα, ακραία μπακ οι Κίτσιου και Λέοβατς, στον άξονα οι Χαρίσης και Τσίμιροτ, πίσω από τον Αθανασιάδη ο Πέλκας και πλάγιοι επιθετικοί οι Μακ και Ροντρίγκεζ.
 
Μεγάλη φάση ο δικέφαλος του Βορρά!
 
Στο 3ο λεπτό ο Λέοβατς έβγαλε την σέντρα και ο "Κλάους" από κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ήταν μία φάση από αυτές που λες ότι δεν χάνονται με τίποτα!
 
Στην συνέχεια το παιχνίδι είχε και ρυθμό και κινητικότητα. Ο Πανιώνιος είχε την επιθετική διάθεση αλλά χάλουσε τα πάντα στην τελική προσπάθεια.
 
Στο 15' υπήρξε και άλλη φάση για τον ΠΑΟΚ. Με τον Πέλκα αυτήν την φορά. "Κλάους" και Μακ άλλαξαν ωραία την μπάλα, ο Πέλκας έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά μπλόκαρε ο Διούδης. 
 
Δύο λεπτά μετά ο Λέοβατς είχε ένα σουτ ψηλά άουτ. Στο 22' ήταν μία μεγάλη φάση για τον Πανιώνιο αυτήν την φορά. Ο Ανσαριφάρντ μπήκε στην περιοχή η μπάλα κόντραρε και πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Γλύκου. Πολύ λίγο μετά ο Ροντρίγκες έβγαλε σέντρα για το κεφάλι του "Κλάους" με τον Διούδη να κάνει μία εξαιρετική επέμβαση.
 
"Μίλησε" ο αρχηγός "Κλάους" και 0-1!
 
Στο 27ο λεπτό μετά από αδυναμία της άμυνας του Πανιωνίου να διώξει την μπάλα σε σέντρα του Κίτσιου αλλά και αδράνεια την στιγμή που ο "Κλάους" πήρε την μπάλα ο αρχηγός του ΠΑΟΚ σκόραρε το 12ο του γκολ με τον δικέφαλο του Βορρά για να κάνει το 0-1. Παρά τις προσπάθειες του Πανιωνίου στην συνέχεια για ισοφάριση το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος του πρώτου 45λεπτου.
 
Κορυφή ο Καραμάνος και μεγάλες φάσεις για το 1-1 ο Πανιώνιος
 
Ο τραυματισμός του Ανσαριφάρντ ανάγκασε το τεχνικό τιμ του Πανιωνίου να βάλει στο ματς τον Μπαργκάν και να πάει κορυφή ο Καραμάνος. Το β΄μέρος στο ξεκίνημά του δεν είχε τον ρυθμό του α'.
 
Παρόλα αυτά ο Πανιώνιος είχε μία πολύ καλή στιγμή για γκολ στο 62' με εξαιρετικό φάουλ του Μπαργκάν και επέμβαση του Γλύκου. Στο 64' ο Μπαργκάν είχε σουτ που μπλόκαρε ο Γλύκος. Στο 66' ο Μαλεζάς έκανε σωτήριο κόψιμο σε αντεπίθεση του Πανιωνίου.
 
Ο Τζαβέλλας έκανε το λάθος ο Μασούρας έκλεψε έδωσε στον Καραμάνο αυτός ξανά στον Μασούρα ο οποίος έσπασε την μπάλα στον επιθετικό του Πανιωνίου αλλά το πλασέ του το έκοψε τελευταία στιγμή ο Μαλεζάς. Στο 69' απείλησε με πολύ καλό σουτ και ο Χαλκιαδάκης.
 
Γκολ με κλάση Μακ και 2-0
 
Στο 77' ο ΠΑΟΚ το "κλείδωσε" το ματς. Πήρε την μπάλα από τον Τσίμιροτ (σ.σ. τον οποίο είχε τροφοδοτήσει ο Λέοβατς), πέρασε εξαιρετικά τον Ρισβάνη και με πολύ καλό τελείωμα έγραψε το 0-2. Τραγική επιλογή του Βλάχου που αντί να διώξει σωστά έστειλε την μπάλα πάνω στον Λέοβατς, από τον οποίο ξεκίνησε η φάση.
 
Χαμένο πέναλτι στο 88' ο Πανιώνιος
 
Στο 87' ο Πανιώνιος πήρε το πέναλτι από μαρκάρισμα του Χατζηισαϊα πάνω στον Καθάριο. Ένα λεπτό μετά ο Οικονόμου που ανέλαβε να το εκτελέσει έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Στο 90' ο Ροντρίγκες είχε χαμένη ευκαιρία για το 0-3.
 
Πηγή: Gazzetta.gr
 

Δειτε Επισης

Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη
Λουτσέσκου: Ποιητής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντέλιας