Ψάχνει προπονητή στη Γαλλία ο Μπάγεβιτς

Ο στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Ιούνη, να έχουν κλείσει το θέμα του νέου προπονητή. Άλλωστε είναι ένα ζήτημα που πρέπει να κλείσει το ταχύτερο δυνατό. Γι αυτό και όπως ήδη έχετε διαβάσει στοSport24.gr, τις επόμενες μέρες τόσο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, όσο και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, θα κάνουν έναν τελευταίο κύκλο επαφών με υποψήφιους προπονητές, μέχρι να γίνει η καθοριστική σύσκεψη για την τελική απόφαση.
 
Ήδη αύριο (28/5) ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ αναχωρεί για το Παρίσι, προκειμένου να συναντηθεί με έναν ή ακόμα και περισσότερους υποψήφιους για τον πάγκο της ομάδας. Το πιθανότερο είναι πως ο ένας προπονητής με τον οποίο θα συζητήσει εκ του σύνεγγυς ο Μπάγεβιτς, είναι ο Φιλίπ Μοντανιέ. Ο 52χρονος Γάλλος άλλωστε, είναι πολύ ψηλά στην λίστα της ΑΕΚ. Όμως δεν αποκλείεται να κάνει και άλλες επαφές επί γαλλικού εδάφους ο Μπάγεβιτς. Ακόμα και με τον Κλοντ Πιέλ, παρόλο που το κασέ του είναι απαγορευτικό.
 
"Έχουμε άλλα δυο ματς"
 
Στα Σπάτα πάντως, ο Νίκος Παναγιωτάρας και οι παίκτες του, προσπαθούν να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα και κυρίως να ξεκουραστούν όσο το δυνατόν περισσότερο. Πάντως ο τεχνικός της ΑΕΚ, μιλώντας στους παίκτες στα αποδυτήρια πριν τη σημερινή προπόνηση, μοίρασε και συγχαρητήρια αλλά και... κουράγιο.
 
"Σας αξίζουν όλους πολλά συγχαρητήρια, γι αυτό που έχετε κάνει.  Καταφέρατε να διαχειριστείτε και το αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού και την μεγάλη κούραση που έχετε και την σωματική και την ψυχολογική. Έχουμε τώρα δυο παιχνίδια μπροστά μας, να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τον στόχο μας".
 
Πηγή: sport24.gr  

Δειτε Επισης

Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά
Τα τρομερά μωρά του Ολυμπιακού στην κορυφή της Ευρώπης-Νίκησαν τη Μίλαν και έγραψαν ιστορία
Απίστευτο και όμως αληθινό-Η Μπασακσεχίρ έστησε προτομή στον Πέλκα στα social media (pic)
Σειρήνες από Πορτογαλία για Κωνσταντίνο Τζολάκη
O Oλυμπιακός Πειραιώς διεκδικεί το Youth League απέναντι στη Μίλαν
ΑΕΚ-Ομόνοια με σούπερ προσφορά στην In2Bet – Ποια θα μείνει ζωντανή στη μάχη του τίτλου;
Πώς έφτασε στον υποβιβασμό ο ΠΑΣ Γιάννενα και η επόμενη ημέρα
Ντέρμπι με ευρωπαϊκό αέρα στο Φάληρο–Εκτός έδρας δοκιμασίες για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό
Εκτέλεσε την Πόρτο και έκλεισε ραντεβού με τον Ολυμπιακό για την ευρω-κούπα η Μίλαν