Μοναδική η νέα φανέλα του Ολυμπιακού

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 το μεσημέρι της Παρασκευής (3/6) στην αίθουσα Τύπου του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρξαν κάμποσες εκπλήξεις.    
 
Μεγαλύτερη σίγουρα αυτή που αφορά την επέκταση της συνεργασίας των "ερυθρολεύκων" τόσο με τον Κώστα Φορτούνη, όσο και με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, έως το 2020. Με τους δύο παίκτες να βρίσκονται στο πάνελ μαζί με την Διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, αλλά και τον Διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζο.

Οι ευχάριστες εκπλήξεις πάντως δεν ολοκληρώθηκαν εκεί, καθώς οι εκπρόσωποι του Τύπου είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από τα βελτιωτικά έργα που γίνονται στους εσωτερικούς χώρους του "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
 

 

 
Εκεί όπου πλέον θα λειτουργεί ένα στούντιο υπερσύγχρονο, για τις παραγωγές του Olympiacos TV, με κάμερες τελευταίας τεχνολογίας, όπου θα μπορεί για παράδειγμα να εξελίσσεται μια live εκπομπή ακόμη και την ώρα που θα διεξάγεται παιχνίδι στο Φαληρικό γήπεδο. Το στούντιο θα είναι συνδεδεμένο τόσο με τις κάμερες, όσο και με τα μάτριξ του "Γ. Καραϊσκάκης".
 

 

 
Βελτιώσεις έγιναν εκ νέου σε χώρους εντός κι εκτός αποδυτηρίων, ενώ θυμίζουμε ότι είναι σε εξέλιξη έργα στον αγωνιστικό χώρο που αποσκοπούν στην τοποθέτηση χλοοτάπητα επιπέδου Champions League, η τοποθέτηση του οποίου υπολογίζεται να κοστίσει στους Πειραιώτες περισσότερα από 500.000 ευρώ.
 

 

 
Ένα ακόμη νέο που θα ηχήσει όμορφα στα αυτιά των φίλων του Ολυμπιακού, αφορά τη φανέλα της νέας σεζόν. Η παρουσίαση της οποίας θα πραγματοποιηθεί σε περίπου 2 εβδομάδες, λίγες μέρες δηλαδή πριν την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη για την καλοκαιρινή προετοιμασία.
 
Η adidas έμεινε απόλυτα ευχαριστημένη από τον πρώτο της συνεργασίας της με τον Ολυμπιακό και αποφάσισε λοιπόν να σχεδιάσει μια φανέλα αποκλειστικά για τους "ερυθρόλευκους" ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2016-17.

Πράγμα που σημαίνει ότι η εμφάνιση των Πειραιωτών (τόσο η πρώτη, όσο και η δεύτερη) δεν θα συναντάται ως σχέδιο σε καμία άλλη ομάδα. Θα είναι σχεδιασμένη αποκλειστικά και μόνο για τον Ολυμπιακό!

Δείτε σε βίντεο την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας 2016-17:
 





Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Ο Κουέστα έγινε ο πρώτος ξένος παίκτης σε συμμετοχές στην ιστορία του Άρη
Φαβορί για τον τίτλο η ΑΕΚ, στο +4 από τον ΠΑΟ-Έχασαν έδαφος ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός
Αλλαγές στο πρόγραμμα της Super League - Ορίστηκε φινάλε στις 19 Μαΐου, επηρεάζεται ο τελικός κυπέλλου
Με τον κόσμο της στο Καραϊσκάκης η Άστον Βίλα-Tόσα εισιτήρια πήρε για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό
Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά
Τα τρομερά μωρά του Ολυμπιακού στην κορυφή της Ευρώπης-Νίκησαν τη Μίλαν και έγραψαν ιστορία
Απίστευτο και όμως αληθινό-Η Μπασακσεχίρ έστησε προτομή στον Πέλκα στα social media (pic)
Σειρήνες από Πορτογαλία για Κωνσταντίνο Τζολάκη
O Oλυμπιακός Πειραιώς διεκδικεί το Youth League απέναντι στη Μίλαν