Γεμάτη προπονητές η λίστα της ΑΕΚ

Ένας από τους άγραφους νόμους του ποδοσφαίρου, προβλέπει πως καμία συμφωνία με προπονητή ή παίκτη, δεν πρέπει να θεωρείται κλεισμένη μέχρι να πέσουν οι υπογραφές. Ωστόσο από την άλλη μεριά, στην ΑΕΚ δεν περίμεναν πως θα πάει τόσο στραβά η υπόθεση Μοντανιέ και πως θα καταλήξει σε διαζύγιο. Γι αυτό και εναλλακτική λύση σε περίπτωση που χάλαγε η συμφωνία με τον Γάλλο τεχνικό, δεν είχαν έτοιμη.Κάτι που εν πολλοίς είναι λογικό, από την στιγμή που, θεωρητικά, ο Μοντανιέ ερχόταν για να κλείσει την υπόθεση. Όπως και να έχει, στην ΑΕΚ από χθες (4/6) το μεσημέρι, υποχρεωτικά, φτιάχνουν και πάλι λίστα με υποψήφιους για την τεχνική ηγεσία. Απλώς αυτή την φορά, η επιλογή θα πρέπει να γίνει με πού πιο γοργούς ρυθμούς.

Η λίστα αυτά έχει ήδη ουκ ολίγα ονόματα. Σε σχετικά περίοπτη θέση, είναι αυτό του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Άλλωστε την περίπτωση του Ισπανού πρώην προπονητή της Έβερτον, στην ΑΕΚ την είχαν εξετάσει και πριν καν επιλέξουν να προχωρήσουν με τον Μοντανιέ. Όπως και τόσο όμως, έτσι και τώρα, είναι μια δύσκολη περίπτωση, κυρίως λόγω κασέ, το οποίο ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ. Πάντως στην ΑΕΚ επιχείρησαν ήδη από χθες μια προσέγγιση με την πλευρά του Ισπανού και φαίνεται πως το… ψάξουν.

Κατά τα άλλα στην λίστα έχουν μπει περιπτώσεις όπως του 56χρονου Ιταλού Ντέλιο Ρόσι που έχει φάει το καμπιονάτο με το… κουτάλι και την σεζόν που πέρασε ήταν στην Μπολόνια. Ενώ στα υπ’όψιν είναι ξανά και ο 60άρη πια, Χοακίν Καπαρός, όπως συνέβη και τον περασμένο Οκτώβρη όταν και πάλι η ΑΕΚ έψαχνε προπονητή, αλλά κατέληξε στον Πογέτ. Επίσης στους ανθρώπους της Ένωσης έχουν προταθεί και πρώην προπονητής της Πόρτο Χούλεν Λοπετέγκι, όπως και ο πρώην της Τουλούζ Αλέν Καζανοβά, ο οποίος παρεμπιπτόντως φέρεται να βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους για τον πάγκο της Λανς μαζί με τον Μοντανιέ.

Οι περιπτώσεις Λουτσέσκου και Αρουαμπαρένα

Η ΑΕΚ φτιάχνει λίστα με υποψηφίους για την τεχνική ηγεσία της, κυρίως από την ευρωπαϊκή αγορά. Και απ’ αυτές υπάρχει η αρχική πρόθεση, να επιλέξει τον προπονητή της. Αν όμως αποδειχθεί δύσκολο και ο χρόνος κυλά χωρίς αποτέλεσμα, υπάρχει το ενδεχόμενο να στραφεί ξανά είτε στην περίπτωση του Αρουαμπαρένα, είτε ακόμα και σ’ αυτή του Ρασβάν Λουτσέσκου. Για τον τεχνικό της Ξάνθης υπάρχει καλή άποψη. Όμως είναι λύση στην οποία η ΑΕΚ θα στραφεί, αν κάποιες άλλες που έχουν προτεραιότητα, στραβώσουν.

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη
Λουτσέσκου: Ποιητής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντέλιας