To σκέφτεται για Τζεμπούρ ο Κετσπάγια

Με γνώμονα την απλή ποδοσφαιρική λογική, το συμβόλαιο ενός σέντερ φορ που σ’ ολόκληρο πρωτάθλημα πετυχαίνει  μόνο δυο γκολ, δεν ανανεώνεται. Πάλι με αποκλειστικό γνώμονα την ποδοσφαιρική λογική, έναν φορ που έχει πετύχει το γκολ πρόκρισης στον τελικό του κυπέλλου και το ένα από τα δυο που έδωσαν την «κούπα», μια ομάδα τον κρατά χωρίς δεύτερη σκέψη. Στην περίπτωση της ΑΕΚ και του Ράφικ Τζεμπούρ, ισχύουν και τα δυο.

Αφήστε που όταν πρόκειται για τον Αλγερινό επιθετικό, η απλή ποδοσφαιρική έτσι κι αλλιώς δύσκολα μπαίνει στην κουβέντα. Όπως και να έχει, στην ΑΕΚ καλούνται άμεσα να αποφασίσουν για το μέλλον του Τζεμπούρ. Ο παίκτης επί της ουσίας δεν έχει συμβόλαιο, καθώς πέρυσι το καλοκαίρι υπέγραψε μονοετές με οψιόν ανανεώσεων. Επομένως είναι πρακτικά δύσκολο, χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί, να δώσει το παρών ο Τζεμπούρ στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και κατόπιν να παρθεί η οριστική απόφαση. Όπως δηλαδή θα γίνει μ’ άλλες περιπτώσεις παικτών από το ρόστερ της ΑΕΚ. Το… πόρισμα για το μέλλον του Τζεμπούρ πρέπει να βγει άμεσα και στην Ένωση ζυγίζουν τα δεδομένα.

Από τη μια μεριά…

Συνολικά η παρουσία του Αλγερινού επιθετικού στη σεζόν, ήταν μακριά από τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις. Ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, αλλά δεν βρήκε και ρυθμό. Επίσης ήδη περπατά στα 32 του χρόνια, μ’ ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την αγωνιστική του κατάσταση την σεζόν που θα ακολουθήσει. Ενώ πάντα ο εκρηκτικός και απρόβλεπτος χαρακτήρας του, είναι μια παράμετρος που μπαίνει στη συζήτηση. Ειδικά από την στιγμή που ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι ένας προπονητής που είναι επίσης εκρηκτικός.

Από την άλλη μεριά…

Ο Τζεμπούρ έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην κατάκτηση του κυπέλλου. Το χρυσό γκολ στον ημιτελικό, το ένα από τα δυο γκολ στον τελικό. Από μόνο του αυτό το επίτευγμα δεν είναι ικανό να του δώσει την ανανέωση συμβολαίου. Όμως είναι ενδεικτικό της ποιότητας και των λύσεων που μπορεί να δώσει, σε κρίσιμες στιγμές. Δεν υπάρχει άλλωστε καμία αμφιβολία και για την κλάση του Αλγερινού αλλά και για την εκτελεστική του δυνατότητα.

Η απόφαση…

Βρίσκεται στα χέρια του Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός τεχνικός της ΑΕΚ ξέρει καλά τον Τζεμπούρ, έστω και αν δεν έχει συνεργαστεί μαζί του. Επομένως θα ζυγίσει όλα τα δεδομένα και θα κάνει την εισήγηση του. Μέχρι στιγμής πάντως, με δεδομένο πως δεν έχει προκύψει οριστική εξέλιξη ο Κετσπάγια φαίνεται πως το σκέφτεται. Χωρίς να έχει πάρει ακόμα τις οριστικές του αποφάσεις.

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα στο Πανθεσσαλικό
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Ο Ραούλ Μπράβο απαλλάχτηκε από την κατηγορία για στημένους αγώνες
Το μήνυμα του Κουρμπέλη μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας-«Πονέσαμε πολύ...»
Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης
Γιακουμάκης: Δέχτηκα άπειρες... ευχές, με καταρράκωσε που δεν κράτησα την υπόσχεση στην οικογένειά μου
Εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή του Πογιέτ στον πάγκο της Ελλάδας
Σύσκεψη στην ΕΠΟ για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με Μπέο, Αλαφούζο, Καρυπίδη
Λουτσέσκου: Ποιητής του ποδοσφαίρου ο Κωνσταντέλιας