ΑΕΚ: Προς αποχώρηση ο Ραφίκ Τζιμπούρ

H πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν λοιπόν, θα λάβει χώρα αύριο (25/6) στα Σπάτα κι είναι πιθανό ο Ραφίκ Τζιμπούρ να μην βρίσκεται σε αυτήν. Ένας παίκτης ο οποίος αποτελεί εκκρεμότητα για την «Ένωση», καθώς μπορεί το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται στις 31/6, αλλά υπάρχει οψιόν ανανέωσης από την πλευρά της ομάδας για έναν ακόμη χρόνο.
 
Η πλευρά των «κιτρινόμαυρων» δεν έχει προς το παρόν προχωρήσει σε ενεργοποίηση της σχετικής οψιόν κι ως εκ τούτου είναι πιθανό ο ποδοσφαιριστής να μην δώσει το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον οι πιθανότητες να επιδιώξει η ΑΕΚ την παραμονή του «τρομοκράτη» είναι ελάχιστες, αν όχι μηδαμινές.
 
Μέσα στις επόμενες ώρες (πιθανόν και πριν από την απογευματινή προπόνηση) αναμένεται να υπάρξει επαφή των ιθυνόντων των «κιτρινόμαυρων» με τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το μέλλον της συνεργασίας τους και το επικρατέστερο (με διαφορά) σενάριο είναι να ενημερωθεί απλά πως η ΑΕΚ αποφάσισε να μην κάνει χρήση της οψιόν που έχει.
 
Οι άλλες αποχωρήσεις
Από εκεί και πέρα, μέσα στις επόμενες μέρες και μέχρι την Τετάρτη (29/6), όπου η ομάδα θα φύγει για την Πολωνία, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν και οι υποθέσεις των παικτών που έχουν ενεργό συμβόλαιο με την «Ένωση», αλλά δεν βρίσκονται στα πλάνα του προπονητή.
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπάρχουν ήδη κάποιοι παίκτες που έχουν λάβει ένα... πρώτο μήνυμα πως δεν υπολογίζονται (όπως για παράδειγμα ο Ντιέγκο Μπουονανότε -που βρίσκεται σε συζητήσεις για μεταγραφή- κι ο Άρης Σοϊλέδης, με την ΑΕΚ να κινείται για την απόκτηση αριστερού μπακ) ενώ τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να υπάρξουν επαφές και με άλλους ποδοσφαιριστές, όπως κι αποφάσεις σχετικά με τους παίκτες που επέστρεψαν από δανεισμό (π.χ. Ανάκογλου, Ανδρεόπουλος, Φαγέ, Ζόριτς).
 
Μεταξύ των παικτών που θα κληθούν να συζητήσουν με τη διοίκηση της ΑΕΚ φέρεται να είναι και ο Μιγκέλ Κορδέρο, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και τον Ισπανό αμυντικό χαφ να ανταλλάσουν τις απόψεις τους σχετικά με την επόμενη ημέρα της συνεργασίας τους. 
 
Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Άνω κάτω η Μπριζ-Έφυγε ο Ολσεν από την Ελλάδα και πήγε στη Δανία
Με δύο εκπλήξεις η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπριζ
Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε
Πήρε θέση η ΕΠΟ-«Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής»
Η FIFA ενημέρωσε και επίσημα πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα στην Εθνική Ανδρών
Τέλος οι ρεβάνς από την αρχή του Κυπέλλου Αγγλίας-Ανακοίνωσε τις αλλαγές η FA
Θα κινηθεί για τον Κούντους η Λίβερπουλ αν ο Σαλάχ αποχωρήσει το καλοκαίρι
Σκληρές μάχες σε τέσσερα... μέτωπα για τα εισιτήρια των ημιτελικών
Η Παρί καταγγέλλει τους φιλάθλους της Μπαρτσελόνα για ρατσιστικές προσβολές στον Ντεμπελέ
Έχει βάλει στο... μάτι τον Ντιμπάλα η Μπαρτσελόνα-Η ρήτρα-σοκ του Αργεντινού (pic)